2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az élet megy tovább

    Régóta tervezgettem már, hogy írok a nyári műtétemmel kapcsolatban, talán most jutottam el arra a pontra, hogy távolról szemlélve, érzelmileg kissé nyugodtabban megtehessem.

    Először is: nem túl rózsás itt a helyzet, ha nem sikerül kifogni egy jó háziorvost. Vannak kerületek, simán elhajtanak, ha nem megfelelő körzetbe megy az ember. A miénknél konkrétan förtelmesek a recepciósok, de előbb-utóbb úgyis másikhoz jelentkezünk be. Viszont a kórház teljesen más.

    Júniusban történt, hogy igen erős hasi görcsöm lett, Esmeint megkértem, jöjjön értem, nem vagyok jól, jöjjünk haza. Még dolgoztam, de már munkaidő vége volt, hazajöttünk, lepihentem.

    Másnap munka, demó az éppen aktuális projektről, de éreztem, kissé szédikélős vagyok. Semmi gond, annyira nem vészes, de azért menjünk el ügyeletre. Pár óra várakozás után péntekre kapok scanre időpontot.

    Aztán péntek reggel munkába menet a Liverpool streeten mintha lehúznák a függönyt, a fejem elnehezedik, a verejték kiver, a görcs még erősebb. Esmeint megint hívom, irány a ügyelet, de most már ott is tartanak. Kék kis hálóruha, vérvétel, szédülés, fekvés, várakozás.

    Csak annyit érzek, ez nem jó omen. Nagyon nem. Fel kell nyitniuk, belső vérzés, kb fél liternyi vér a hasüregben, még aznap műtét. Amiből végül másnap lett, mert épp behoztak egy nagyon sürgős vakbelest, én meg látszólag jól voltam.

    Folytatás...

    tildy 9 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.