2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szerelmes vagyok:)

    És igen, igen, végre :D Ámor nyila engem is eltalált, immár másodszor. Először csak a vágyat keltette fel bennem, de a vágy valósággá vált. Kb 2 napja madarat lehet fogatni velem. Egész nap vele vagyok, még az ágyba is magammal viszem.

    Igen , végre, egymáséi lettünk:D

    Htc Desire

    Megunván a buymobilephonesra várakozást (még most sem tudják mikor érkezik threes Desire) bementem a three storeba, mondom ez a szitu, megrendeltem máshonnan de nem kaptam még meg, másfél hónapja várok rá, van? Van. Üljek le, fél órán belül meg is kapom.

    A telefont 0 fontért adták ide, 2 éves szerződésre. 30 font a havidíj, ebben 500 perc uk hívás, 5000 perc threeről threere hívás , "unlimited" net, 5000 sms van benne. És persze skype , msn, stb... ( three engedi egyedül a skype hanghívást a hálózatán) És ami tegnap derült ki : HÁLÓZATFÜGGETLEN a telefon. (UPDATE: sajnos vissza kellett vinnem a telót, mert nem töltötte a töltő. Bár a töltő volt a hibás, új telót adtak.ez sajnos már hálófüggő)

    Indexen közben Magyarósi Csaba írt az iphone 4-ről. Mivel volt szerencsénk kezünkbe fogni, így össze tudom hasonlítani jómagam is a dézivel...

    Folytatás...

    tildy 14 éve 36

  • Designos selectbox -> hagyja a JQueryt masra, prototypeot hasznaljon "forrasban":)

    Ez az eset ugy esett, hogy tildynek tele lett a nemletezo testresze a webprogramozassal. Na jo, nem teljesen, de majdnem.
    Keszitettem egy selectboxot , ami szep, csilivili, kb olyan, mint a ph fejleceben a lenyilo boxocskak.

    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function() {


    $('#resultsperpagetop').selectbox({
    inputClass: 'selectbox1'
    });

    $('#categoryselect').selectbox({
    inputClass: 'selectbox1'
    });

    $('#resultsperpagebottom').selectbox({
    inputClass: 'selectbox1'
    });
    });

    </script>


    <select id="resultsperpagetop" name="resultsperpagetop" onchange="window.location=this[this.selectedIndex].value;">
    <option value="/category/~category_id=10112/~VIEW_SIZE=12" selected>12 results per page</option>
    <option value="/category/~category_id=10112/~VIEW_SIZE=16">16 results per page</option>
    <option value="/category/~category_id=10112/~VIEW_SIZE=20">20 results per page</option>
    <option value="/category/~category_id=10112/~VIEW_SIZE=24">24 results per page</option>
    </select>

    Folytatás...

    tildy 14 éve 16

  • Vissza a szocializmusba....

    Biztosan vannak itt páran, akik még emlékeznek arra, hogy milyen volt várni a boltban a banánra, narancsra, vagy egyéb egzotikumokra. Amikor csak karácsony környékén lehetett ezekhez a termékekhez hozzájutni. Vagy ott volt a Lada, évekig várni, listán lenni, hogy aztán egyszer valaki szóljon, igen, lehet jönni átvenni az autót.

    Valahogy így érzem most én is magam. 2010-ben, a világ fejlettnek mondott felén, az Egyesült Királyságban.

    A történet röviden , tömören velősen: elegem lett az SE w910i nyűgjeiből. Volt már rajta szervízpontos szoftverfrissítés, de még mindig elfelejt utoljára hívott számokat, random módon rebootol , vagy a kamera nem akar működni. Döntöttem: HTC desire-re váltok. 25 fontos havi csomagban ingyen adják a telefont, 500 perc beszélgetés és sms van benne, illetve 500 MB net is.

    Az angliai szolgáltatók kb. május közepén kezdték el értékesíteni. Május 9-én rendeltem a sajátom.
    Most június 13 van. Elvileg a hónap végére igérik, szuper.

    Még mindig nem hiszem el, hogy egy megrendelt terméket másfél hónap késéssel kapok meg. Közben hetekig az volt kiírva: jövő hét, jövő hét, jövő hét....

    tildy 14 éve 12

  • A róka vigye el...

    Vagy inkább ne. Talán emlékeztek, korábban írtam rókáról, amely bemerészkedett ide a kertbe. Rudolf barátunkkal a héten ismét sikerült összefutni, immáron az utcában, kb két méterre volt tőlem. Farkasszemet néztünk.
    Nos talán olvastátok a hírt, miszerint Rudolf barátunk barátja bement egy családi házba, és egy ikerpárt megtámadott. A gyerekek talán felgyógyulnak, Rudolfot pedig az örök vadászmezőkön lehet immár megtalálni. Csak gondoltam megemlítem.

    Érdekes ilyen szempontból London élővilága. Mókusok, rókák, sirályok... Ki tudja még mi él itt.

    Más: aug elején Magyarországon leszünk, kiváncsi vagyok, mennyit változott a helyzet fél év alatt. Busszal megyünk, érdekes útnak nézünk elébe , Belgiumon ,Franciaországon, majd Németországon át visz az utunk. 24 óra , legalább...

    tildy 14 éve 24

  • Leesett a kő

    Véglegesítettek. Nem kell hazamennem, nem kell hazamennem :C :C
    És megkaptam megint egy hatalmas projektet. Gondolhatjátok. Megy a témázás , mi lesz Ildi következő projektje. National Gallery . Köpni ,nyelni nem tudtam. Végül egy oh, my God kicsúszott a számon.

    Ha ezt megcsinálom, azt hiszem végre igazán büszke lehetek magamra. :U
    Közben megérkezett napszeműm is , mostanában kezdett nagyon napos idő lenni.

    ui:zy cserék. Munkahelyi gépemen most lőttem magyar kiosztást... Még szoknom kell. Amúgy jóval gyorsab az új 10.04es ubuntu , állat.:D

    tildy 14 éve 28

  • Ha egy üzlet egyszer beindul....

    "Hi,
    I came across your CV on ‘IT Jobs for Graduates’.
    We are currently looking to recruit for our XY Aspire Academy graduate programme and I thought you would be an ideal candidate"

    És ez már nem az első eset. Hiába dolgozom, már két hónapja , kb napi egy megkeresésem van, pedig leszedtem már magam a monsterről meg mindenhonnét. Hihetetlen , hihetetlen, úgy kell elküldenem a fejvadászokat, hogy köszönöm nem, köszönöm. Van aki még ezek után is hívogat, hogy de nincs valami ismerősöm???

    Imádom a munkahelyem, ma életemben először beizzítottam a webshop alá paypalos fizetési módot is.

    Közben megjött az AKG fülesem is postán, amit tegnap rendeltem meg. Jövő hónapban pedig azt hiszem beruházok egy oakley szemcsire, kezd nagyon napos idő lenni. Meg meleg.

    Fura érzés, hogy nem kell heteket agyalnom azon, hogy megengedhetek-e magamnak valamit...

    :)

    tildy 14 éve 26

  • Kinek mekkora a...

    haha , bedoltel mi? Termeszetesen a processzoranak az orajelere gondoltam.

    nem mellesleg bejegyzesem kicsit ironikus is :) Mondhatni szokasos Tildy fele gonosz uzemmod on. Egyaltalan nem vagyok ugyanis kivancsi a processzorok orajelere, viszont nagyon jo "teszt" , mit reagalnak ra az emberek.

    tildy 14 éve 95

  • A külképviseleti szavazásról

    Lehet páran furcsán néztek rám, hát ez meg itt mit akar, mit dumál bele az az otthon maradottak életébe, de ne felejtsétek el, majd harmincegy évet én is lehúztam otthon...

    Szóval mesélnék kicsit a külképviseleti szavazásról, ami ma volt.

    Először is nézzük mire van szükséged arra, hogy ezt megtehesd:

    -nem árt előre gondolkodni, ha szavazni akarsz, akkor kb egy hónappal a választások előtt el kell kezdened intézkedni. Márc 19-ig ugyanis meg kell érkeznie a helyileg illetékes jegyzőhöz a kérvényednek.
    Két úton kérheted: közvetlenül a jegyzőnek küldve, vagy meghatalmazott útján. Ha utóbbi módon teszed -pl. nálunk apukám vitte be - fel kell tüntetni a meghatalmazott adatait is a kérvényen, illetve írni kell egy meghatalmazást is.

    -útlevél vagy személyi. Enélkül nem szavazhatsz.

    -elemózsia és türelem. Ma 1.5 órát vártam, hogy bejussak a konzulátusra, ahol viszont nagyon kedvesek voltak mindenkivel.

    Folytatás...

    tildy 14 éve 208

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.