2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Rip Ferihegy 1

    2012. május 29-én éjszaka bezárt az 1-es terminál. Mától a korábban oda érkező gépek már a 2-es terminált veszik igénybe.

    Mit is mondhatnék? 1 utazásomat kivéve mindig erről a reptérről indultam, vagy érkeztem.Szerettem a családias hangulatát. Sokan azt mondják , pazarlás két repteret fenntartani, nekik szólok, Debrecenben és Sármelléken is van. Mi ezek után áttesszük a székhelyünket repülésügyileg Debrecenbe.

    Az egyes terminálról amúgy tudni kell, hogy felülnézetből repülőgépet formáz, illetve 2003-2005 között felújították. Ebből kifolyólag a vasúttal is sikerült megállapodni, pár éve átadtáka Ferihegy megállót, megkönnyítve ezzel a reptérre menők vagy onnan jövők dolgát. Kb. 200m gyaloglás után ott volt a vasút, ráadásul Kelet-Magyarországra menő egyik fővonal.

    A fővárosból vonaton kb 20 perc alatt megközelíthető volt, most buszra kell szállni, ami kiegészítő jeggyel és az idővel és a macerával , amit az átszállás okoz jóval több lesz.

    A "fapadosok" többsége innét indult. Lehet szebb , modernebb a Ferihegy 2 , nekem sajnos nem jön be, szeretem a kis reptereket. Ha Heathrow vagy a City közül kéne itt válaszanom, egyérelműen a City nyerne.

    tildy 12 éve 5

  • "Leadja a drotot" a Skype is !

    Igaz csak az IP-krol, de ez akkor sem korrekt.
    Itt tesztelheto: [link]

    Illetve itt egy cikk rola [link]

    Az egy dolog, hogy abszolut nem jopofa barkinek az ipjet ilyen modon kiadni, de ez a helyzet egyeb problemakat is felvet. Mint a teszten lathato, belso ip-ket is elerhetove tettek igy. Nem nehez kitalalni, hogy nem csak az ismerosok, hanem barmelyik skype felhasznalo ip cime elerheto igy.

    tildy 12 éve 19

  • Cadbury Creme egg muffin :)

    Husvetra kicsit alkottunk :) ( Pontosabban Esmein alkotott, en csak a diszitesbe segitettem be)

    Hozzavalok:
    -125g liszt
    -125g cukor
    -125g vaj
    -kakaopor
    -keves tej (de lehet joghurt is)
    -kiskanal sutopor

    A vajat a cukorral,kakaoval simara kell keverni, utana mehet bele a liszt.
    De barmilyen kakaos muffinteszta jo hozza. Muffin formakba tesszuk, kozepere egy egy mini cadbury egget teszunk. kb 15 percig sutjuk.

    tetejehez:
    -120g porcukor
    -keves tej
    -80g vaj
    -sarga etelfestek

    A tetejehez a hozzavalokat osszekeverjuk, a vajat erdemes felmelegiteni, ugy konnyebb, feherre kell keverni. Ha kesz, a felet kulon tesszuk, sarga etelfestek megy bele. olyannak kell lennie, hogy kenheto legyen. Ha folyik, az nem jo:(

    Ha kihult a muffin, akkor mehet a tetejere, izles szerint diszitheto:)

    tildy 12 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.