2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Atnezte valaki ezt a hirlevelet?

    kicsit vicces kedveben volt a designer/hirlevelszerkeszto.

    tildy 13 éve 3

  • Hogyan szerezz sok látogatót a cikkedhez?

    Először is : légy megosztó. Írj olyan dolgokról ami gumicsont a népnek, majd tedd karba a kezed és nézd, hogy elrágódnak rajta. Neked ez nem gond, hidd el , jönnek a likeok, de az oldalletöltes mindenképp.

    Légy ismert! Bármiről is írsz, vagy ha rólad írnak, tuti lesz több száz utálód és rajongód, akik -lásd az első pont- hajbakapnak rajtad. ÉS ezzel hozzák a látogatókat.

    Meg se próbálj átlagos lenni! Ámde kösd fel a gatyát, és álld a sarat, mert ki leszel osztva, és csak nézel.

    Ne próbálj tökéletes lenni. Azt hiszed érdekelni fog valakit egy jól megírt cikked? Vagy bármilyen alkotásod? Főztöd, regényd, versed? Ugyan már, hol élsz? Álomvilágban? Jönnek a hajbókoló jánosok max, hogy fényezzék ömagukat, de ennyi, a munkádat úgysem fogják értékelni, max egyes grammarnácik, ha fogalmazni és helyesen írni éppen tudsz.

    Mi kell hát akkor a népnek? Amin csámcsoghat. Szórakozhat, vonyíthat, nevethet, amiről vitatkozhat, amit alázhat.

    Színvonalas tartalom? Sajnos a legkevésbé.

    Bocsánat, de a VV, az Alekosz feleséget keres, a múltkori "minden főiskolás riherongy" és a nyerte a lottóm, "gazdagnak tettetem magam " után kicsit kibukott belőlem.

    Minden tiszteletem a PH-s cikkíróké, hogy állják a sarat.

    Mielőtt félreértés lenne, tisztában vagyok írói(atlan) képességeimmel.

    tildy 13 éve 44

  • Ki ő?

    Találós kérdés, nem nehéz.

    Rajzolta: Esmein

    tildy 13 éve 21

  • Mit csinálok rosszul?

    Van úgy, hogy az embernek nem jönnek össze a dolgok. Most, hogy Magyarországon vagyok próbálok a jó dolgokra koncentrálni, de az élet ilyenkor is halad.

    Szerencsére a TB dolog elintézve, hajam befestve és levágva, az Axával még szívok - 2 és fél órája ígértek egy visszahívást, mivel 24 óra helyett 48 óra alatt sem reagáltak, ezért hívtam őket - egyelőre ülöka telefon mellett, mást nem tehetek....Mindegy, megoldódik, remélem.

    Többen már tudjátok, nem jó hírekkel jöttem haza a szabadságomra, sajnos. Közben kiderült, hogy a megrendelt olimpiai jegyeket sem fogjuk megkapni, így jártunk, több megrendelést fogadtak be, mint amennyi jegyük volt. Szóval Anglia sem tökéletes ( csak általában alapvetően nem rossz:) ). :U :U

    Aztán itt volt kb. 3 pályázat is, igaz, hogy az egyiken az első 10-be jutottam az ötletemmel, de nem azzal, amire büszke voltam,aztán ott volt az optikmedes műtét-névadó, amelyen szerintem nagyon jó szlogennel pályáztam(közel sem lehetetlen), aztán még az első 80ban sincs benne , és itt van ez a reklámpályázat is, amelyben úgy érzem kedvesemnek nem hogy hoznám a szavazatomat, hanem inkább viszem.

    Folytatás...

    tildy 13 éve 9

  • Öleld közel Európát!

    Ez lett az Esmein által rajzolt képnek a címe, amelyet a Wizzair pályázatára küldött el.

    Ha úgy gondoljátok , hogy jól rajzol, és tetszik nektek a kép, kérlek szavazzatok rá a facebookon :) Ezzel erőt meríthet, hogy ne hagyja abba a rajzolást ( a weboldalán pl. proceszorokról és számítógépekről készít a cikkeihez illusztrációt.)

    Naponta lehet szavazni.

    tildy 13 éve 11

  • Magyar vagyok és turista

    Hogy felvitte az Isten a dolgom, idén már másodjára utazom haza, azonban nem véletlenül, van pár dolgom. A szokásos ügyintézés persze nem maradhat el, ahogyan a szokásos fogászati kezelés sem . Úgyhogy kedden reggel hajnalban indulás a reptérre- nagy para , hogy csak el ne aludjak, a gépet le ne késsem- reggel 8-kor pedig repülés . Érdekes lesz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre érkezni. Sebaj.

    Lassan már rutinos wizzair utazó leszek , hozzátenném, maximálisan elégedett vagyok eddig velük.

    A táskámba már gyűlnek a cumók, persze vannak még hiányzó dolgok - nem meg mondtam, hogy rendeld meg, hozzad ám :D:D:D - szóval a szokásos postás szerep is bejátszik. Ez van, már megszoktam :D
    (Jut eszembe, pár apróság még elfér, most szóljatok, ha nem élet az élet odahaza Rolo vagy Cadbury csoki nélkül:D)

    És hogy hova megyek?
    Esmein szüleihez , és természetesen a saját családomhoz. Újra látom a szülőfalum is, a videó alapján sokat fejlődött.

    Folytatás...

    tildy 13 éve 66

  • Hány betűs a magyar ABC?

    Tudomásom szerint 44. Ezt tanították évekig, még 10 éve is. Erre most kellett szembesülnöm azzal, hogy két magyar abc van, és a rövidebből, ami 40 magán- és mássalhangzóból áll bizony hiányzik a q, y, w, x ....

    tildy 13 éve 91

  • Fenyeget az apeh - Updated

    Akik figyelemmel kisertek a blogom, tudjak, hogy anno lejelentettem a Tb-m meg a kulfoldon tartozkodasom. Most ugy nez ki, valahol az OEP, a "kozponti szamitogep" es az apeh kozt feluton elakadt az info, miszerint kulfoldon fizetek tb-t. Most 8 napom van szemelyesen megjelenni odahaza eredeti iratokkal, vagy elkuldeni nekik. Felajanlasuk szerint szuleim is nyugodtan ugraltathatom , menjenek be oepbe, papirt kerjek ki ( meghatalmazast meg a joisten ad nekik?) , apehhez be.

    Szolgaljon ez a level tanulsagul azoknak hat, akik betartjak a szabalyokat, meg azoknak is, akik nem.
    (Felhivnam a figyelmet a sok 'nem tette meg ' , 'nem tett eleget ' szovegre, ergo siman adocsalonak nez, holott ok hibaztak.)



    Folytatás...

    tildy 13 éve 42

  • Olcsó jegyek? Akarom! - Update 2011.05.20

    Esmein szólt, ideje lenne blogolnom olcsó vonat, repjegy árakról , mert néha nagyon ki tudom fogni.
    Úgyhogy megpróbálom majd ide leírogatni milyen akciókról tudok.

    Eloljaroban : szeretek fapados jaratokkal utazni, de leginkabb olcson. Ezert bizony van , hogy buszra szallva atszelem Europat , csak mert joval olcsobb. Igy nem csak utaztam egy dobozva zarva, de megalltunk nagyobb varosokban is , pl. Brusszelben, amelyett elobb -utobb megint felkeresek.

    Visszaterve a repulesre eddig az alabbi low-cost (fapados) tarsasagokkal utaztam:

    skyeurope ( a legjobb volt, sajnos megszuntek)
    wizzair (elegedett vagyok veluk)
    ryanair (kaosz... de olcsok)
    norvegian air (korrekt volt)

    Most például áprilisban fogtam ki egy olyat, hogy London-BP 4500 forint ( 15 font) volt , kifele pedig 8800 Ft (29 font) volt a jegy. Igaz , van wizzair extrám(éves díj 2700 ft volt) , ami kb 3000 ft kedvezményt ad , per jegy.

    Plusz a wizzair szokasa neha akciozni 20%os kedvezmennyel. Ezt fogtam ki.

    Aztán decemberre, karácsonyra szintén sikerült jó jegyeket kifogni, Esmeinnel együtt utazom, így összesen, odavissza 18 ezer forintot (59 font) fizettem kettőnknek a teljes útra.

    Bp- Eindhoven május végén 5990 Ft.

    Folytatás...

    tildy 13 éve 23

  • The Royal Wedding

    Lehet a könyökötökön jön már ki, mert a csapból is ez folyik , de higgyétek el , felemelő érzés volt ott lenni.:) Sajnos a képek minősége hagy kívánnivalót maga után, mentségemre szóljon, hogy a60-sal fotóztam, többnyire a kamerát magasba emelve:)

    Pár kép és videó az eseményről :

    Őfelsége, II. Erzsébet királynő - videó

    Az ifjú pár

    Video

    Folytatás...

    tildy 13 éve 29

  • Az évtized baklövése ? - Sony Playstation

    Úgy néz ki , napok óta elérhetetlen a PlayStation Network & Qriocity szolgáltatása , mindezek mellett felhasználók nevei, lakcímei, bankkártyaszámai kerülhettek illetéktelenek kezébe.

    Csak hogy az arányokkal tisztában legyünk, kb, 75 millió felhasználója van a fenn említett szolgáltatásnak.

    Playstation blog

    Egyéb linkek a témával kapcsolatban

    tildy 13 éve 69

  • Nyári menetrend

    Kicsit változik a nyári menetrend, úgy néz ki Ozora idén kimarad, ellenben Portugália lesz majd úticél . Viszont a sátrat otthonról el szeretném hozni, így lehet visszafele repcsi helyett megint buszozás lesz (Akárki akármit mond, nekem bejött tavaly, Brüsszelben pedig felvásárolom a kisbolt gyümölcssör készletét:D:D)

    Így most szólok, ha valakinek kell innét valami, és nem gond, ha június 14-én jut haza, most szóljon. A font (nekem sajnos) alacsonyan van, olcsók a dolgok.

    tildy 13 éve 4

  • A bulinak márpedig: VÉGE!

    Nem tudok polkorrekten fogalmazni, de nagyon dühös vagyok. A magyar kormányra,a West Balkánosokra, és minden olyan emberre, aki keresztbe tesz egy olyan bulinak, amely :
    -megfelelő helyszínen lett volna
    -menekülési tervvel
    -orvossal, tűzoltóval

    A külföldi fellépő, a helyszínek ugyanis mit sem számítanak, ha a hatóság megfenyegeti a rendezvény helyszínének tulaját....
    Részletek itt.

    tildy 13 éve 7

  • Megerkezett a tavasz!

    Vagy a nyar? Itt mar ez annak is elmegy:D

    tildy 13 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.