2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy veszett nagy kamion és nagyon drága pótkocsi története...

    Üdvözlök minden kedves kíváncsiskodó egyént... Persze azokat is üdvözlöm, akik nem kíváncsiak, csak idetévedtek az oldalamra. :)

    Tudjátok mit, inkább nem kezdem a szokásos történelemmel mi mivel kezdődőt és a többi és a többi. Csapjunk bele a közepébe. Olyan kicsi lehettem... Na jó, hagyjuk,inkább mégis írok pár mondatot, hátha aki nem tudja, az tudja majd, amit ti, lelkes LEGO topik bújók már tudtok, vagy tudhattok! Tudtok követni? Rendicsek!!! :D

    Szóval, meglett a hobbim, Lego modelleket kezdtem el gyűjteni a közelmúltban ami vagy kamion, vagy valami féle munkagép, olyan mint a 42043-as Mercedes Arocs vagy a Volvo homlokrakodó 42030. A gyűjteményem kezdett nőni (a pénztárcám vastagsága csökkeni), megvettem az egyik régi modellt ami annó nagyon tetszett, csak hát akkor nem volt rá pénzem. Szóval ez model a 8258-cas Technic 8x4-es nyerges vontató, amin egy daru van. Ez lenne az a veszet nagy kamion!
    Nagyon tetszett és nem túl régen be is szereztem! (ha tudni szeretnétek hol csaptam le rá, "kis" pénzért elárulom privátban. Vagy a blogomban, vagy mindegy hol. :DDD )
    Szóval, meg lett a model. Mikor megjött, összeraktam, elkezdtem az internetet bújni, mint például a youtube-ot, és rákerestem a 8258-cas lego kulcsszavakra és dobta ki a különféle videókat róla. Itt jött a baj... :D

    Folytatás...

    Sub-ZeRo 8 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.