2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kiábrándulás a Logitech hangrendszerekből...

    Nem tudom mennyien vagytok kíváncsiak a másik szerencsétlenségére, én azért elmesélem nektek az enyémet, hátha mégis érdekel valakit. :DDD (meg ha jót akar derülni rajta :DDD )

    A történet körülbelül 2007/2008-tól kezdődik. Akkor vettem meg első 5.1-es hangrendszeremet, ami a Logitech X-530 névre hallgatott. Meg is voltam vele elégedve, ár/teljesítményben nekem tökéletes volt. A filmek, játékok, zenék nekem nagyon jól szoltak rajta. Sajnos ez az öröm nem sokáig tartott, 2010 őszéig. Egyik nap munkából hazajövet bekapcsoltam a gépet, a hangrendszert, elindítottam a winampot és egy online rádió adást. Majd fürdés, mikor végeztem beléptem a szobába és a füstől nem lehetett látni. Egyből a fejhez kapkodás ment, majd gyorsan a fali aljzathoz rohanás és a 220-as kábal kitépése a dugóból. Gép szagolgatás, semmi füst.
    Kormány szagolgatás (G25) semmi. Mindegy a kábel vissza, gép indít, feláll a rendszer, semmi rendelenesség. Hát gondoltam valahol a kábelek összeértek és ez produkálta a füstöt. Majd rá 3 napra játszanék (RBR) és azt veszem észre, hogy a centerből egy árva hang nem jön ki, a navigátor csendben van. :D
    Hangszóró ellenőrzés, a center szól csak a center kimenetnél nem.
    Na meg lett a bűnös, a mélynyomóban elfüstölt valami és csak 4.1-ben működött. :W

    Folytatás...

    Sub-ZeRo 13 éve 58

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.