2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az első autóm!

    Az egész körülbelül három hete vagy talán négy is van, hogy édesanyám feldobta ötletnek, hogy vegyek, vegyünk autót, mert ki tudja mit hoz a jövő, a melóhely, ha meglesz minden a C+CE jogosítványhoz, akkor kellene valami autó, ami elvinne oda és olcsó a fenntartási költsége.
    Persze a fogyasztást is szemelőtt tartva.
    Elkezdtem bújni a különféle hirdetős online adatbázisokat mint aki nagyon ért hozzá, persze nem. Néztem Daewoo, Suzuki, Kia, Peugeot, meg még Audi típust is. Aztán jött az ötlet, hogy az egyik ismerősünk autókkal foglalkozik igen rég óta, vállalkozása is van, Angliából hoz be autókat alkatrészeknek. Nővéreméknek is ő vadászta le jó pár éve egy 2004-es évjáratú Toyota Corolla 1.4-es típust. Igen szép aállapotban volt és van is még mindíg!. Ők nem annyiért vették az autót, mint én. :DDD
    Fel is vettem a kapcsolatot Tomival, elmeséltem mit szeretnék és mennyi pénzért. Mondtam neki a típusokat és végül a Suzuki maradt. Olcsó kocsi, olcsó fenntartási költség. "Ez kell neked", hangzott a telefonból.
    Innentól fogva csak Suzukikat néztünk bátyámmal. Neki is van egy 3 ajtós, 97-es évjáratú.
    Találtunk is egy párat, de mire oda került volna a sor, elvitték, vagy éppen már a honlapokról is eltűntek a hirdetések.

    Folytatás...

    Sub-ZeRo 10 éve 30

  • Írjak, vagy ne írjak!

    Hali! Vettem szombaton egy autót, szeretnétek egy kis beszámolót látni, olvasni róla? Ez a nagy kérdés eme szép napon. :D

    Sub-ZeRo 10 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.