2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Grab a G15 minor update

    Már jó ideje akartam egy háttérvilágítással ellátott billentyűzetet otthonra. Kihúzható billentyűzettartó van az asztalon és valahogy sosem ér el lámpa fénye a klaviatúrára. Ugyan én megvagyok nélküle, hiszen megy a vakon gépelés, de a család többi tagjáról ez nem mondható el. Nappal még csak-csak elpötyögnek, de sötétben már valódi vadász sas csapatként találják meg a kívánt betűket.
    Legalább egy éve nézegetem már az aprót, de nem sikerült olyat találnom, amely megfelel minden elvárásomnak. Csütörtökön azonban sikerült megszereznem egy darabka Logitech történelmet. Lehet, hogy túl sokat nézem a Discoveryt és agyamra ment a sok autót újjáépítő műsor, de szeretem megmenteni ami még menthető. Mike Brewer-esen szólva: A mai adásban egy legendát pofozunk helyre Ed-del ami nem más, mint a Logitech G15.
    A klaviatúra az első, narancs világításos eresztésből való. Jól néz ki, kellően erős a háttérvilágítása - igaz nem egy 710+, de akkor is - és a színe sem bántja a szemet. A legjobb megoldás nyilván egy fehéren világító darab lett volna, de az szinte esélytelen - csak tudnám miért. Érdekes módon a fehéren világító billentyűjű laposokkal Dunát lehet rekeszteni. Az már csak hab a tortán, hogy akad rajta néhány gyorsgomb is. Nem, a kijelző egyáltalán nem izgatja az e-cerkámat. Maximum egy digitális órát fogok odaheggeszteni és ennyi.

    A cikk az átalakulást hivatott bemutatni, úgyhogy most beszéljenek inkább a képek:

    Folytatás...

    Petyyyyy 9 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.