2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • TFR!

    TFR! - vagyis Tedd Fel Rá! (Transformers 2)

    Pár fóliát feltettem már különféle kijelzőkre, de úgy fest egyiket sem a könnyebb módon illesztettem pontosan a helyére. Így kell ezt csinálni kérem.

    Csak én nem ismertem eddig ezt a módszert?

    Petyyyyy 9 éve 11

  • A "nem mindegy" egy újabb esete

    Hogy ez a bejegyzés már megint minek..? Csak mellbevágott a különbség, ki kellett írnom magamból. Bizony, pont nem ér rá senki egy pofa sörre, hogy megdumálhassuk. :P

    Mióta jelenlegi munkahelyemen - ami egyébként az első is - dolgozom, egyre inkább azt veszem észre, hogy szinte elkerülhetetlen a dolgozók munkakörének kiszélesedése. Történik mindez úgy, hogy az illető észre sem veszi, vagy ha mégis, akkor sem tulajdonít neki nagyobb jelentőséget, hiszen szerencsére a fogadj Isten sem marad el. Ennek fényében nem csak szoftverfejelsztek, hanem karbantartok is. Ez magában foglalja mind a szoftveres, mind a hardveres karbantartást a társaság dolgozóinak biztosított gépparkra vonatkozóan és a dolgozók saját gépeire vonatkozóan is. Utóbbit természetesen fusiban.

    Így eshetett meg, hogy bár volt egy bőséges készlet USB kulcsokból, de mind kiadásra került. Ettől még nem áll meg az élet, az OS-t, programokat ettől még telepíteni kell valamiről, ha nincs optikai meghajtó vagy szabad hálózati aljzat. Ilyenkor jobbára a sajátjainkat használjuk a feladatra, amivel nincs is baj, míg nem kell mindent lementeni a 64 gigás pendrive-ról, majd fel egy lemezképet és vissza. Persze ezt hetente többször.

    Folytatás...

    Petyyyyy 9 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.