2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Negyedik születésnaPH!

    Hipp-hopp elrepült ez az év is, úgyhogy ideje ünnepelni! :)

    Petyyyyy 9 éve 9

  • Neki sem működik...

    Petyyyyy 9 éve 4

  • Egy kis takarítás

    A napokban kaptam kézhez egy laptopot takarításra, gatyába rázásra azzal a panasszal, hogy némely billentyűt kicsit határozottabban/többször kell megnyomni ahhoz, hogy a karakter megjelenjen a kijelzőn. Éreztem, hogy ide kevés lesz a sűrített levegős csapatás és biztosra akartam menni, így leszedtem minden billentyűt és egyenként tisztogattam meg minden tálcát és kupakot fogkefével.

    Így adódott az ötlet, hogy ha már ekkora profi lettem (muhaha, de nem tört el egyetlen pöcök sem, nem keletkezett semmilyen sérülés), akkor kitakarítom a munkahelyi klaviatúrát is. Ezt a darabot előttem évekig egy korábbi munkatársam használta. Mint látni fogjátok, nem mindig rendeltetésszerűen.
    A billentyűk tetejét szinte minden héten tisztítom, de most eljött a pillanat és szészedtem ezt is. Innentől beszéljenek a képek - CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

    Mentségemre legyen szólva, én sosem eszem gép előtt, de ha mégis oda kényszerűlök, akkor is letakarom az egeret és billentyűt valamivel, hogy ne cseppenjen rá semmi, ne essen be morzsa.
    A billentyűk tetejét szinte minden héten takarítom, de álmomban sem számítottam volna arra, amit láttatok.
    Csak remélni tudom, hogy a ti billentyűitek legalább olyan szép esztétikai állapotban vannak, mint amilyen az enyém lett takarítás után.

    Folytatás...

    Petyyyyy 10 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.