2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Találatok

  • 3D: Tömegközlekedés

    Ezt kértem, ezt kaptam :)

    Még lesz felsővezeték-rendszer, meg 1-2 apróság, majd frissítem a bejegyzést.

    UPDATE

    Lenry 14 éve 13

  • Felvettek!

    Lejárt a próbaidőm, és meg vannak elégedve a munkámmal, így szerződést ajánlottak :C
    Délután intézzük a papírokat.

    Lenry 14 éve 17

  • 3D: Az elmúlt két hónapban

    Ez egy blag. Aki tudja miért nem blog, annak keresek egy gratulálós képet :)

    Az elmúlt két hónapban ritkán jártam erre, de ennek nem megsértődés, vagy ban, vagy egyéb hülyeség volt az oka, és mindjárt el is mondom, de menjünk sorba!

    Dolgozom. Jövő héten jár le a próbaidőm, és kiderül, hogy maradhatok-e. Bizakodó vagyok, úgy látom, hogy elégedettek velem. Életem első, komoly munkahelye :B
    S hogy mit csinálok? Tankönyvet. e-Tankönyvet.
    Eddig az Oktogont modelleztem le 1896-os valójában,

    és az Auróra cirkálót történelem témakörbe,

    Folytatás...

    Lenry 14 éve 12

  • Munkában

    3D modellező lettem.
    Első nap.
    T-6 perc :)

    Lenry 14 éve 26

  • A hét eseményei

    ...avagy épp lendületet vesz az életem.

    Menjünk időrendben.
    Múlt szerdán jött egy fontos hangvételű mail a 3D cégtől, hogy menjek be az irodába a "továbbiakról beszélgetni". Ahha. Hát Szeged messze van, de megoldjuk.
    Hétvégén Kedves Párom vendégeskedett nálunk, utána meg mentem az immáron 18. alkalommal megrendezett Sunk-LAN-ra. Szank azért (is) jó hely, mert kb félúton van Szeged és Kiskőrös közt, így hétfőn a LAN partit megszakítandó, elugrottam Szegedre beszélgetni a továbbiakról.

    A továbbiak így hangzanak: 2 hónap gyakornoki állás, ami abból áll, hogy erősen gyakorlom a 3D-t az irodában, napi 8 órában, heti 5 napban, ők meg fizetik a lakhatásomat, meg némi pluszt, éhenhalás ellen. Ha a második hónap végén az elvárt szinten teljesítek, akkor megkapom az állást, és örömboldogság.
    Plusz házifeladatként regisztráljam magam munkanélküliként a lakhely szerinti, területileg illetékes munkaügyi központban, mert hogy az mindenkinek jó, ha munkanélküli pályakezdőt alkalmaznak. Oks, rajtam nem múlik, csütörtökig vagyok LANon, majd pénteken elintézem.

    Folytatás...

    Lenry 14 éve 12

  • 3D: Santa María

    Ha rábólintanak, akkor jöhet az UV, meg a textúrázás. De még az is lehet, hogy modellezek rá pár hordót meg ágyút meg ilyen apróságokat... dísznek.

    Lenry 14 éve 9

  • Failed

    Mondhatni elb*sztam, de ilyet nem írunk címbe. Az első sorba viszont már belefér, így nyugodt szívvel írom le másodszorra is, hogy elb*sztam.

    Senki máson nem múlt csak én rajtam, de nem voltam elég jó, és ahogy végigmentünk a próbamunka hiányosságain, magam is láttam, hogy valóban nem volt tökéletes, amit elvégeztem. Közel sem.
    Igaz, a végén nagyon összecsaptam, mert szorított az idő, de élesben sem lett volna rá több.

    Nagylelkű gesztusként felajánlották, hogy ha kérem, 1-2 heti rendszerességgel küldenek még próbamunkákat, amik ha megfelelően jól sikerülnek, megveszik, plusz így láthatják hogy fejlődök-e és ha elérek egy bizonyos szintet, akkor újra beszélünk az álláslehetőségről.

    Nincs más hátra, mint előre, mondotta apám, aki néha nagy bölcsességekre képes. Gyakorolni ezerrel, és addig sem tönkre menni. Utóbbit lövésem nincs, hogy fogom kivitelezni.

    Lenry 14 éve 15

  • Még egy lépéssel közelebb...

    10-re mentem, mert 8-kor kezdenek, ez így félidőben volt a kezdés meg az ebéd közt.
    Az iroda egy első emeleti panellakásban van kialakítva, így első blikkre tetszett a hely.
    Két főnök van, egyikükkel beszéltem, olyan 25 és 30 közt lehet valahol, de az egész cégnél nincs senki 30 fölött szerintem.

    Kérdezte, hogy milyen területekhez értek a legjobban, mondtam, hogy a modellezés a kedvencem, de az UV is jól megy. Úgy 20 percet beszélgettünk, nem voltam se ideges, se feszült, teljesen nyugodt volt a légkör.

    Viszont a célvonalig nem értem még el, de már legalább a célegyenesben vagyok. Azt mondta, hogy felvettek most próbaidőre egy új srácot, így teltház lett, de ez változhat. (Az ott dolgozó barátom szerint fog is, mert az új gyerek meglehetősen kezdő)

    Mindenesetre délután küldenek egy próbamunkát, és az alapján meglátjuk. Plusz pozitívum, hogy mivel a próbamunkámat fel fogják használni, így ki is fizetik.

    Nem vagyok maradéktalanul boldog, de elégedetlen sem. Legalább haladok.
    ___________________
    Előzmény1
    Előzmény2

    Lenry 14 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.