2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Láttam a hírekben, hogy két nap alatt a második magyar került a nemzetközi Mensa vezetői közé, gondoltam meglesem az oldalukat.

    Ez az IQ teszt van az oldalukon.
    Régóta kerestem ingyenes IQ tesztet, ami hiteles. Korábban már töltöttem ki teszteket, de gyanúsan magas értékeket kaptam, gondoltam biztos nem megbízhatóak, így nem is nagyon foglalkoztam a dologgal.
    Most kitöltöttem az ő próbatesztjüket és ezt az emailt kaptam :B :

    Ön elérte a jelen teszt maximumát, eredménye a mérési tartomány fölé esik. Próbálja ki az Ön IQ-szintjének mérésére kalibrált felvételi tesztünket, amellyel a Mensába is bekerülhet! Időpont foglalása: https://mensa.hu/lepj-be :Y :B :B :B

    Küldtek róla oklevelet is (ezen van érték is, hogy mi felett van az eredményem). :)
    Gondoltam megosztom, mert ingyenes a teszt és lehet más is kíváncsi a sajátjára.
    Elég vacak napom volt, és ezt olyan jó érzés volt megtudni. :)
    Aki meg akarja magát mérettetni, annak itt a lehetőség, csak okosan:)

    kisza25 9 éve 71

  • Fujitsu Lifebook A512 i3-3110m, 4GB, 500GB

    Pár napja vettem egy ilyen notebookot és szeretném megosztani vele szerzett tapasztalataimat, hátha ezzel segíthetek a most vásárlóknak.
    Külső:
    - A gép nagyon egyben van, jók az illesztések, bár mindene műanyag, de abból nagyon jó minőségű jutott mindenhova. Az egész készülék felülete matt beleértve a kijelzőt is. A formaterve nem túl mutatós minimalista és újnak végkép nem mondható, mert korábban Fujitsu A531 néven látott napvilágot még sandy bridge alapokon, viszont jóval magasabb áron. Ez nem feltétlenül hátrány, mert bár egyértelmű, hogy a raktárakat söprik így, de mi jobb minőséghez juthatunk alacsonyabb áron.
    Elég robusztus, nem nyeklik, nem lehet benyomni a felületeket, nem recseg, a kijelző hátulja is csak minimálisan nyomódik be.
    Az egész gép fekete, a fedlapon csak egy Fujitsu felirat, és a közepén a logoja töri meg, ez az egyetlen fényes felülete a gépnek. Körben egy ezüst csik töri meg a felületet, erre kerültek a visszajelző ledek, amik kékek, de nem zavaróan erősek, mint oly sok esetben.

    Folytatás...

    kisza25 9 éve 6

  • PRESTIGIO MultiPad 5001 3G 10" Tablet + ALCOR BT100 billentyűzet és tok egyben

    Nemrég jutottam hozzá a szóban forgó tablethez és BT billentyűzethez és mivel vásárlás előtt nem találtam róluk tesztet, ezért gondoltam megosztom az eddigi tapasztalataimat.

    Folytatás...

    kisza25 9 éve 2

  • 10 éve a PH-n

    Ma rámentem az apróhirdetéseknél az adatlapomra és ez a látvány fogadott, majdnem percre 10éve vagyok itt köztetek:)

    Rengeteget tanultam ezen az oldalon, nagyon sok segítséget kaptam, majd mikor már "kiokosodtam", én is próbáltam segíteni mindenkinek :)
    Mára már rengeteg az itteni ismeretlen ismerős, mert valóságban csak nagyon kevés itteni emberkével találkoztam, de mégis napi szinten itt élek köztetek és nagyon hiányozna ez a közösség.
    Az életem része lett ez az oldal és vele ti is. Lehet, hogy csak egy 10percre nézek be, van mikor pár nap kimarad, de akkor már hiányzik is az itteni közösség.
    Nem említek neveket, mert félnék, hogy kihagyok valakit, de köszönöm mindenkinek, hogy részese lehetek ennek a közösségnek :R

    kisza25 9 éve 10

  • Thermaltake Core V1, avagy kicsi, de játékos

    Ajánlom ezt a házat mindenkinek, aki szeretné előcsalogatni a mini-ITX-ben rejtőző kisördögöt!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 115

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.