2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • "És azóta az órám keresem..."

    A Mobilarenán időről időre jelennek meg okosóra-sportóra tesztek, persze nem igazán az én szempontjaim szerint. Megosztanám, úszáshoz milyen tudásra lenne szükségem. Nem érdekel a divatos kinézet, az értesítések, AMOLED vs translucent, hogy tudok-e vele fizetni, van-e benne GNSS, wifis zenefeltöltés, análvibrátor, miegyéb. Csak úszni szeretnék, beltéri uszodában.

    Ha valakinek bármilyen órával van pro/kontra tapasztalata bármely kérdésben, kérem, ossza meg!

    • Pontos hossz számlálás (de legalább lehetőség rá, hogy utólag javítsam a hiányzó/téves hosszokat). 1. Mérnöki szempontból triviálisnak kellene lennie. Egyszer odafelé úszok, aztán meg visszafelé. 2. Viszonylag állandó sebességgel úszok. Ha egy hossz mondjuk 50 másodpercig tart, akkor ne szórakozzon velem azzal, hogy a következő 100 másodpercig tartott! Vagy hogy két hosszt úsztam 15+35 másodperc alatt (világcsúcson belül...) Nem érdekelnek a technikai nehézségek. Józan paraszti ész.

    • Nettó idő. Általában ismétléseket úszunk, pihenőkkel köztük. Engem ezek ideje érdekel, nem a teljes idő. Ugyanígy, a sebességembe ne számolódjanak bele a pihenők! Az rendben, ha meg kell nyomnom egy gombot, hogy most megálltam (így ne gerjedjen rá a falnál mozgásra, szemüveg-igazításra stb.), de az nem OK, ha nekem kell leállítani az időmérést a falhoz érve.

    Folytatás...

    joghurt 10 hónapja 23

  • Üzleti modell

    A képen látható anomáliára valami tipp?

    (Egyébként pedig visszafelé irányban átszámítva 14 fontért hoznák. Szóval már önmagában is egy kb. tízszeres extra szorzót kapok - nyilván mert én nem vagyok kiemelt ügyfél.)

    joghurt 11 hónapja 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.