2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Noob klub

    Bejegyzésem célja, hogy életre hívjak egy ún. klubbot itt a Logouton, melynek tagjai néhanapján szeretnék elütni szabadidejüket egy kis közösségi/online játékkal.

    Belefáradtam abba, hogy bármelyik ilyen netes játékkal is próbálok játszani, nem adja vissza azt az érzetet önmagában, amelyet egy ilyen közösségi játéknak vissza kellene adnia. Legyen az Battlefield, legyen az WOT, vagy bármi egyéb. Hiába közösségiek ezek a játékok, az ismeretlenség, a trollok, a rengeteg szenny, rideggé és bizonyos szempontból gusztustalanná varázsolja a "játékélményt".

    Ezzel a klubbal egy olyan társaságot szeretnék létrehozni, akik tényleg közösségi játékként szeretnék játszani a közösségi játékokat. Akik még ha személyesen nem is feltétlenül, de így a Logout által valamennyire ismerik egymást. Le merem fogadni, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyen igényei vannak, ezért is vágtam bele ebbe.

    De elég a rizsából. Nem tudom, hogy ha lesz is valami a dologból, akkor a későbbiekben milyen irányba fognak elmenni a szabályok, de most így az elején leszögeznék egykét dolgot.

    1. Én totál noob vagyok. Nem is akarok profi lenni semmiben, én csak szeretnék egy jót játszani. Szórakozni. Az hogy most a pontjaimnál 2 vagy 8000 szerepel, a legkevésbé sem izgat, amíg jól érzem magam. - igen, ez egy szabály :D

    Folytatás...

    Hasek 10 éve 53

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.