2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Utazásom - tervezés (2. kérdés)

    Egy hosszabb utazást tervezgetek és eddigi fejlemények alapján, sok esetben több napig is távol leszek a civilizációtól. A részleteket nem fedném fel egyelőre, az indulás időpontja sincs még kitűzve, de ez nagyjából egy év múlva esedékes. Azért hozom létre ezt a bejegyzés, mert ha esetleg felmerülne egy kérdés, akkor itt is feltenném, hátha egy erre járó veterán vándor, frappáns válasszal tud nekem szolgálni.

    Tehát az első kérdés(amire már meg is találtatott a válasz: [link]): Létezik olyan kütyü, amivel esetleg napelem segítségével, vagy egy bicaj kerekének forgásából, áramot lehet nyerni, valamint azt barkácsolás nélkül használni is(tehát fel van szerelve valamilyen aljzattal)? Nem a puszta közepén akarom összeszerelni a konfigomat, hogy aztán GTA-zak egyet, mert elvonási tüneteim vannak, de ha viszek fényképezőt, akkor annak az aksiját jó lenne időnként megetetni, akár tekerés közben is.

    Második kérdés: Létezik AA-s elemmel működő vízforraló? Uton-útfélen necces lenne tüzet rakni, aztán mivel külföldön is tartózkodnék, nem szeretném azt, hogy esetleg az adott területen tilos legyen a tűzgyújtás. Még lelőnek a végén. :D

    Előre is köszi. :R

    Hasek 14 éve 14

  • Egy tükör vallomása

    Apropó! Tudja valaki, hogy az erdőkbe miért nem tesznek tükröt? - Hát azért, mert akkor az ember látná...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.