2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megérkezett az "új" telefon!

    BF keretében karácsonyi, névnapi és születésnapi ajándékként, előzetes megbeszélés/egyeztetés után a drága feleségem vásárolt nekem egy Lenovo P70-est, amit már tavaly ilyenkor szerettem volna megkaparintani, de másra kellett a pénz.

    Még ismerkedem a felülettel és a részletekkel, de eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve: nincs akadozás, netezés közben újraindulás, percekig várakozás egy oldal betöltésére. A fényképező pont elég, a dual sim kezeléssel nincs gond, ahogy a memória kártyát is szépen elnyelte. Navigációt nem próbáltam, majd ha eltévedek, vagy nem tudom hová kell mennem pontosan.
    Telefon lévén alkalmas eredeti funkciójának betöltésére is, tehát lehet vele hívást indítani és fogadni is, ami újabb piros pont. ;]
    A 2A-es töltővel nem tart sokáig energiát pumpálni az akkuba, a gyári fülest még nem próbáltam, valószínű egy darabig még bezacskózva marad.
    Ebay-en már rendeltem is hozzá flip tokot, addig is házilag készítettem neki egy bőr tartót. 1-2 hetet kibír benne szerintem. Nem tudom érdemes-e a gyárilag hozzá adott fóliát feltenni, vagy inkább valami ütésálló típust rendeljek? Naná, hogy vigyázok rá és féltem a telefonom! Végre nem kell két félig agyhalott készüléket cipelnem magammal!

    Folytatás...

    flymi 7 éve 6

  • A Scythe közbezárja az Aurám!

    Aki nem követi a bejegyzéseim, amik jobb esetben általában havonta jelennek meg személyes blogbejegyzés formájában, annak újdonságként fog hatni, hogy milyen elvetemült hobbim van.
    Socket 478-as foglalatra gyűjtök mindenféle különleges, a gyáritól minél inkább eltérő, ritka és szép CPU hűtőket.
    Így kerültek hozzám azok a coolerek is, amikről ez a bejegyzés szólni fog. Előre leszögezném, hogy a kivétel most is erősíti a szabályt, mivel az egyik kilóg a sorból, de erről majd később.

    A bányász (Scythe Mine Rev. B SCMN-1100)

    A kaszás alászállt a bányába és így tört a csúcsra. Japánról fordítva a hűtő neve hegycsúcsot jelent, angolul meg ugye bányát.
    Az egyik érdekesség a hűtővel kapcsolatban az a keskeny és vékony réz talp. A másik, az érdekes alakú alu (cikkcakkos) lamellák. Valamit tudtak a japán mérnökök, mert sikerült elérniük, hogy alacsony zajszint mellett -melyet a 100 mm-es ventilátor kelt fix 1500 RPM fordulaton- a lehető legjobb és leghatékonyabb legyen a hőelvezetés. A kicsivel több, mint fél kilós procihűtő így beverekedte magát anno a legjobbak közé.
    Íme egy teszt róla a Frostytech jóvoltából.

    Folytatás...

    flymi 8 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.