2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ZTE Skate - új ROM-ok, régi telefon

A ZTE a Skate támogatását már a 2.3.5-ös verziónál abbahagyta a gyártó, de a lelkes modderek nem!

[ ÚJ TESZT ]

PAC-man @ razzmataz1478 és Összegzés

PAC-man

Újabb csemege a végére: az előbb is egy hibridről szólt a fáma, most is az lehet előttünk. PAC: Paranoid - testreszabhatóság, Aokp - stabilitás, tuning, Cyanogen - népszerűség, támogatottság.
Háromszoros hibrid, összeválogatva azok a tulajdonságok, melyeket mindenki szeret, majd ezek összegyúrva egy .zip fájlba.

Ezek alapján mondhatnánk, hogy hibátlan. Azonban mégsem az: a videofelvétel katasztrofális, lehetetlenség vele bármit is kezdeni. A probléma persze többszörösen összetett, de ebből a szempontból nem jó választás ez a ROM.

Előfordulnak sajnos érthetetlen bezáródások mindenféle üzenet nélkül, részese voltam újraindulásnak, szóval hosszú távon ez is idegesítő. Eddig egy kiadást élt meg 2012. december 28-án, ha frissül, kiegészítem ezt a részt is a tapasztalatokkal.

Szerk.: Megjelent egy v2.0-ás verzió, de megmondom őszintén, nem próbáltam még. Bár sokan szerintem nem próbálták ki, mert a legszerencsétlenebb időben jelent meg: a RootBox után. Addigra az a ROM nagyon sokakat megfogott, nem véletlenül, de erről már volt szó... Akinek van kedve, az tesztelheti, ez is 4.2.2-es Android.

Összegzés:

A Gingerbread-alapú (2.3.x) rendszerek után tehát még mindig van élet a Skate-en. Hogy ez lehetővé vált, kellett hozzá néhány vállalkozó kedvű fiatal, akik belevágtak a fejlesztésbe. Munkájukat pedig folyamatos siker koronázza, hiszen egyre stabilabb kiadások érkeznek az egyre frissebb Android-verziókból.

Aki hibátlan rendszerműködést akar látni a telefonján, és mindent kihasznál, beleértve a rádiót és a villanót is, akkor maradjon a GB-alapú verzióknál.

Aki viszont szereti az újdonságokat és nem bánja a fennálló apróbb hibákat, annak érdemes kipróbálni az imént említett ROM-okat. Amelyiket kiemelném, az a ParanoidJelly 2 és a RootBox, hiszen véleményem szerint most ezek a legstabilabb és legkezesebb rendszerek.

A hozzászólásokban azonban várom a véleményeket, tapasztalatokat, és amennyiben szükséges, ezen hozzászólásokkal kiegészítem a cikket, hogy szélesebb körben lássunk rá az Android csodálatos új világára szegény, régi Skate-ünkön.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • ZTE v5 Red Bull - pengébb, mint valaha

    A gyártó annak idején nagyot villantott a Blade-del: egy kategóriával fentebbről emeltek át a megfizethető szintre készüléket, amely egyből sláger lett. Déjà vu?

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.