2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Winston a tettek embere

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Winston egyenes ember volt. Az eddigi események ugyan mélyítették arcának barázdáit, de...

[ ÚJ TESZT ]

Winston egyenes ember volt. Az eddigi események ugyan mélyítették arcának barázdáit, de nem hátrált meg. Az elmúlt órák történéseit visszapörgette a kiindulópontig, és eszébe jutott, hogy a lány azért hívta őt fel, hogy megoldja a helyzetet.

Hát akkor most meg fogja oldani.

BB Évi törölközőbe csavart alakja ott állt Winston előtt. Winston még sosem ütött meg nőt. Most sem tette.

Gyakorlott mozdulattal törte el BB Évi nyakát. A hálós szemfedélként használta a törölközőt és betakarta vele az újabb hullát. ''Ford Prefect előrelátó ember'' - mormolta. Majd kedélyesen leütötte a teljesen megszeppent Renátót, a földön fekvő villalakó hajából pedig kitépett egy tincset.

Winston egy ugrással az operatőröknél termett, egyikük fejét beverte a kamerával, a másikat igen szép mozdulatsor kivitelezésével fojtotta meg a függönnyel. A kamerába szorult fejű operatőr zsebéből kiesett egy Pattex pillanatragasztó, amelyre a hálós lecsapott és Renátó hajtincsét az atlétájához erősítette az elveszett mellszőr illúzióját keltve.

Winston megnyugodott. Öt hulla és egy alélt anyuka hevert a szobában, a hálós arcvonásai kisimultak a pót-mellszőr láttán. A lány az eseményeket látva rácuppant a kólára és folyamatos jelleggel szopogatta az istenített nedűt, máshoz kicsit alacsony volt az intelligenciája.

Winston rágyújtott.

* * *

Garamvölgyi László épp egy túrós fánkot tömött jóvágású arcába a monitor előtt, amikor az élő online közvetítésnek hála végignézhette, ahogyan a Villában kissé meglepő események követik egymást. A szóvivő nem volt buta ember, a kamerába csapódó operatőri üstökkel végeszakadt közvetítés hatására azonnal tudta, hogy erélyes fellépésre van szükség.

Kirohant a házból, és beugrott szokás szerint tilosban parkoló Skodájába.

Egy perc sem telt bele és pattogó parancsok hallatszottak minden járőrkocsi URH-jából.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.