2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

TP-Link TL-WR740N - Olcsó húsnak híg?

Egy erősen best-buy gyanús belépő szintű router a TP-Linktől.

[ ÚJ TESZT ]

Summa summarum

Ezek után már csak egy rész van hátra. Szerintem mindent leírtam, amit tudni kell a készülékről, a többi most jön.

Azt jó tudni, hogy a routeren 60 hónapig, vagyis kerek 5 évig tartja rajta a kezét a TP-Link, ami több, mint jó. Emellett hatalmas gesztus, hogy a cégnek van egy ügyfélszolgálata itt Magyarországon Technikai Támogatás néven, 8:00-tól 16-ig lehet őket zargatni a 06 40 111 000-ás telefonszámon.

Most jön a szám, amit már mindenki vár, és ez a szám: 4690. Bizony. A TP-Link TL-WR740N vezeték nélküli router már 4690 ft-ért megkapható a narancssárga x-es műszaki áruházban, de lehet keresgélni a neten olcsóbbért is, láttam már 4000-ért is. Ezért a pénzért kapunk egy több, mint megfelelő routert, több, mint megfelelő supportot, 5 év garanciát, ügyfélszolgálatot, stb.

Kinek ajánlom? Mindenkinek. Ennyi pénzért ilyen korrekt router, egyszerűen megéri. Akinek csak a saját kis lakásába kell, vagy egy kisebb irodába, ez megfelelő cucc lesz a számukra. Úgy is mondhatnám, hogy az átlag háztartásba, aki csak böngészget, bőven elég. Negatívumot nem is nagyon találok, talán csak annyit, hogy nem cserélhető az antennája, ez mondjuk egy kicsit sajnálatos.

Ha én Prohardver volnék, most egy nagy stilizált P betűn, vörös alapon fehér "különösen ajánlott" feliratú képet tennék ide, de mivel nem vagyok, csak annyit tudok tanácsolni, hogy ha kell egy olcsó de jó wifis router, akkor ez a TP-Link TL-WR740N lehet az.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.