2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

HP 650 H5V57EA - i3-at a népnek!

Adott egy gép viszonylag kulturált dizájnnal, anyagminőséggel és összeszereléssel, korrekt hardverrel.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Személyes dolgokkal kell, hogy kezdjem ezt a bemutatót. Töredelmesen be kell valljam, bevezetők írásában sosem voltam igazán jó. Meg azt is, hogy inkább Mobilarena, mint Prohardver-olvasó vagyok, tehát egy telefontesztet lehet, hogy hamarabb meg tudnék írni, mint egy notebooktesztet :)

Házi pálinka, Harry Potter, Hajtás Pajtás, Health Point. Sok mindent jelent a HP, de mi most maradjunk a Hewlett-Packardnál, ha lehet. Tesztünk alanya ugyanis most a HP 650-es szériájának H5V57EA felségjelű notebookja. A 650-es gépek – hasonlóan elődjéhez, a 630-ashoz – elsősorban az általánosabb igények kielégítésére hivatottak, mindezt elég nyomott áron. És valóban, elég jó vasat kapunk a pénzünkért; de mindent a maga idejében.

A gép egy teljesen jellegtelen, hatalmas nagy fekete dobozban jön. Ez azért van így, merthogy a doboz kinyitásakor egy meglepetés is fogad bennünket: ni, egy táska... Mert azt is kapunk ajándékba, bizony.
Itt található meg egyébként a töltő is. Mellette a gép maga, meg egy rakat papír, mint mindig. Kicsomagoljuk a gépet, és ezt látjuk:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.