2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

TP-Link TL-WR740N - Olcsó húsnak híg?

Egy erősen best-buy gyanús belépő szintű router a TP-Linktől.

[ ÚJ TESZT ]

Előhang

Előszóként nem tudok se sokat, se frappánsat írni, úgyhogy most maradunk a száraz tényeknél. Lett egy tabletem, és szükségem volt egy wifis routerre, ennyi elég is volt ahhoz, hogy őrült hajszába fogjak. Egy kikötés volt: 5000 alatt legyen. Kerestem-kutattam, míg végül belebotlottam.
Mostani tesztem alanyához körülbelül egy hónapja jutottam hozzá, úgyhogy ha nem is tartósteszt, de mindenféleképpen egy hosszabb távú bemutató lesz ez, már ha persze ez egy router esetében bármennyire is fontos lehet.

Így hát következzék a TP-Link TP-WR740N router bemutatója!

TP-Link. Szerintem ezt a gyártót nem kell sok mindenkinek bemutatnom, és talán azzal se lövök nagyon mellé, ha azt állítom, hogy az egyik, ha nem is a legjobb és legnagyobb név a maga kategóriájában. Maga a cég kínai, ez persze nem jelenti azt, hogy olyan is a minősége, s ezt is jól bizonyítja, hogy a vállalat tavalyi évi bevétele 1 milliárd dollár fölött alakult. Tehát a TP-Link jó, vagy legalábbis nem rossz, maradjunk ennyiben. Ezért is örültem nagyon, amikor az 5000 forint alatti kategóriában is találkoztam ezzel a névvel. A pontos ára egyébként...

Csak szolidan...

...még maradjon titok, legyen nagy pukk a cikk végén :-) De előtte még jöjjön maga a lényeg, aki lapoz, nem bánja meg!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.