2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Púp a végzet fenekén

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Amúgy szófogadó és kurva mérges voltam. Ahogy mondani szokták: a nehéz gyermekkor. Háromféle...

[ ÚJ TESZT ]

Amúgy szófogadó és kurva mérges voltam. Ahogy mondani szokták: a nehéz gyermekkor. Háromféle kór sújtott egyszerre.
Az első kór, amitől azokban a napokban szenvedtem, már legalább egy hete tartott. Azóta nyomtuk az ágyat barátommal, Lőrinccel a macskával. Valamilyen úttal kapcsolatos kórságba estem: ferdület - görbület – ív vagy valami ilyesmi.

Kedves PH-s társaim, olvasóim! Igen nagy fejszébe vágom a fámat, vagy hogy is szokták mondani, én bízom benne, hogy Ti ebben, szokásotokhoz híven, segítségemre lesztek.
Mára sok, rövidebb-hosszabb történetet, gondolatot, humoros, vagy komolyabb témájú esszét olvashattatok tőlem. Sokan közületek dicsérik, elismerik humoromat, mondatszerkesztésemet, történet-vezetésemet. Soha nem titkoltam, és talán mindenki tisztában is van vele, hogy mindezeket nem csak önmagamnak köszönhetem, bizony, ezeket a tulajdonságokat én örököltem. Örököltem Édesapámtól, akiről már olvashattatok néhány gondolatot írásaimban, és aki mindig is mentorom, tanítóm, mesterem volt a "kötelező" apaságon túl.
Amikor engem olvastok, nagyrészt Őt is olvassátok, hisz minden szavam, stilusom, humormorzsám egy kicsit Ő is, bennevan, része azoknak.
Pár hónapja a bíztatásomra belevágott egy eddig számára szokatlan, és ismeretlen munkának: arra kértem, foglalja írásba, vesse papírra életének izgalmas, humoros, komoly, szomorú, mulatságos és emlékezetes történetét, pillanatait.
Kérésemnek eleget tett, a memoárból egy számomra nagyon kedves és bensőséges könyv lett, melyet most elétek tárok, kérlek olvassátok legalább olyan szeretettel, ahogyan én, és Édesapám adja azt nektek.

Szórakoztatásotokon túl nem titkolt célunk az is, hogy visszajelzéseitek, kritkátok, véleményeitek alapján az írást tökéletesítsük, kiadható, valós könyvvé varázsoljuk. Ebben kérjük a segítségeteket, és cserébe nagyon kellemes órákat, jó szórakozást kívánunk az elkövetkező részekhez.
A könyvnek külön honlapot dobtam össze, ott folyamatosan meg fogom jelentetni az egyes részeket, talán 3-4 naponta, ahogyan végeztek majd az előzőekkel. Ide pedig a megszokott módszerhez híven csak a bevezetőt, és a linket fogom megadni, ugyanakkor várom a számunkra nagyon fontos visszajelzéseiteket!

A könyvet, és a ma felrakott első részt itt találjátok.

Felkerült a második rész: "Miért kiabált a Mama?"
Olvassátok, nevessetek, és kommenteljetek!

Update 2007.11.23, 21.42!
Mivel az az érzésünk, hogy eléggé szét lett tagolva a könyv ezzel a háromnaponta 1 rész dologgal, most feltettem 3 részt egyszerre. Igy nem akad meg 3 napra a gondolatmenet, lehet szépen továbblapozni :) Igérem, itt is izgalmas dolgokat fogtok olvasni, és nevetésben sem lesz hiány.
Ja, és mivel ide a PH-ra nem kommenteltek, minden rész végére betettem egy anonim kommentdobozt, oda lehet ömleszteni a véleményeket. Nem rögzitek semmi ip-t, semmit, szóval öszintén öntsétek ki a sziveteket az adott fejezettel, vagy a könyvvel kapcsolatban, igazán kiváncsiak vagyunk! Osztályozni is lehet.

Üdvözlettel
Andie, és Édesapja: Lui

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.