2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Partyfotó

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ma délelőtt, midőn a megyei napilap internetes oldalát böngésztem, furcsa indíttatástól...

[ ÚJ TESZT ]

Ma délelőtt, midőn a megyei napilap internetes oldalát böngésztem, furcsa indíttatástól vezérelve megnéztem az ugyanott található partyfotó (bulifotó) galériát is.
Bár néhány éve már nem járok a partyfotózás látókörében szereplő helyekre, gondoltam hátha találok pár ismerős arcot a képeken. Nos, hibáztam.

Ahogy az első galériát (kb. 30 fotó) megnéztem, valahogy beszippantott a dolog és kínos vigyorgással illusztrált szörnyülködés lett rajtam urrá. Egyre mélyebbre süllyedtem, s mire felocsúdtam, már vagy 500 képet néztem végig.
Talán az vezérelt, hogy nem akartam úgy tovahaladni, hogy egyetlen szép lányt se lássak...
Szubjektív tapasztalataim, kételyeim, megállapításaim következnek, tessék kapaszkodni:

Hihetetlen, hogy milyen mennyiségű ronda arc van.

Jó, jó, ez így elég erős megállapítás, de akkor is ez volt a benyomásom. Sőt, a szebbik nem a csúnyább. De állítom, hogy a képeken szereplő kisfiúk/faszik kinézete és a lánykák/nők közt zongorázni lehet a különbséget. Nincs rá magyarázat.

Magam megnyugtatására azért felállítottam egy sánta elméletet, miszerint vannak ott (a buliban) szép lányok is, csak ők köszönik, de nem kérnek a fotóból. Mert a szép lányok nem szeretnek szerepelni.

Aki még mutatna valahogy, az gyakorta olyan részeg a kép készítésének pillanatában, hogy a szemét csak 45%-ban képes kinyitni. Jó, persze éppen pislogot... Tehát a megtekintett fotók kilencvenöt százalékán - elsősorban hímeknél - sikerült elcsípni a pislogás pillanatát. Giniszrekord.

Érdekes jelenség, hogy a partyfotós megjelenése ugyanazon Pavlovi reflexet váltja ki mindenkiben. "V" alak formázása mutató és középső ujjakkal és/vagy éppen kézben lévő szeszesital előtérbe helyezése, illetve a teljesen életszerűtlen "jajj de szeretjük egymást" totális egymáshozsímulás, arcok összeérintésével, esetenként Laokon-csoport jelleggel.

A jobboldali eltévesztette :)

Fiú lány összeállításokon esetenként látható, hogy a leányzó ezért a formációért nem nagyon rajong, de ez van. Partyfotóznak.

Laokon csoport, sárkányfű árussal

Lányok szintén összebújásban, csücsörítésben, esetleg dögös(?) pozíció felvételében járnak az élen. Igyekszik mindenki jól szerepelni a képen, de csak nem akar összejönni. Gülü szemek, vörös pofik, gnóm arckifejezések jellemzik az eredményt.

Vigyázz! Kész! Csücsöríts!

...jujj...

Oka ennek az ember maga, hisz a fotós hozott anyagból dolgozik, na meg a körülmények, a fények, az ital, az odabújó barát.

Partyfotós arcok: csúnyák vagytok!

És, igen. Egy gyenge pillanatban rólam is készült partyfotó.
partyfotó döluksz
Iszonyú randán festek rajta. Ráadásul igyekszem a kezembe lévő szeszesitalt előtérbe helyezni. Undor. Pfff...

nemmondommegmelyikvagyok

ps.: azért találtam szép lányokat is...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.