2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Légből kapott cikkek, hírek másként

  • (f)
  • (p)
Írta: |

!Lapzárta után kaptuk: Sokkoló hír! A rendőrség őrizetbe vette özv M. Józsefné napközis...

[ ÚJ TESZT ]

!Lapzárta után kaptuk: Sokkoló hír!
A rendőrség őrizetbe vette özv M. Józsefné napközis diákfelügyelőt, ismertebb nevén Joli nénit kiskorú szexuális zaklatása miatt. Joli néni elmondása szerint csak javítani szeretett volna 3DMark eredményein, de úgy látszik "rossz" csúszkát ráncgálhatott. Háromdé Márk - aki valójában tényleg a 3D-be jár - értetlenül állt a dolog előtt. Híreket hallott már az amerikai tanári zaklatásokról, de Ezt nem gondolta volna még Ő sem. Magazinunk kérésére elmondta, hogy nem tudja mi az a 3DMark, de megkért minket, hogy elérhetőségét ezentúl csak szigorúan Pamela Anderson alkatú lányoknak adjuk meg.

Új egyszeletes videókártya hűtőt szerel ezentúl exkluzív videókártyáira a Zafír.
Az új Tomik széria tagjat a gyáró új, saját fejlesztésű vajaskenyér [link] hűtője a gyártó ígérete szerint még halkabban hűti a videókártyát mindamellett, hogy tulajdonosát is finom pirítóssal lepi meg. A kártya igazi ínyenceknek készül RubintRék matricája helyett egyedi díszítéseknek is helyett adva: kolbászos-szalonnás, kecsapos-pacalos-majonézes díszítéssel. A gyártó ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy mind a szeletet mind a díszítést érdemes időközönként cserélni (a szelet szenesedése és a díszítés "szagosodásaokán")

Új, mellékhelyiségekben is használható e-papírt mutat be a KG.Filipsz. Bár a fejlesztők elsődlegesen az ott töltött időt akarták "színesíteni" a felhasználók egy radikális csoportja máris új felhasználási módot talált ki e technikai újításnak: webkamerával felszerelve ugyanis Jackass sorozatok tömegeit zúdították az ismertebb vidómegosztó oldalakra melyek tartalmai között a wc-be rejtett műfekália, az orvoshoz elvitt székletminta ill. toalettpapír gyanánit is felhasználták a színes megjelenítőt.

Még zöldebbé válna a Gigabájt:
Új termékekkel jelentkezik a piacon méltán népszerű Gigabájt. Új termékeinek tervezésekor az ergónómán kívül a túlhajthatóság is (el és hozzá hajíthatóság szintén) fontos szerepet játszott. Hamarosan bemutatásra kerül a hőcsöves csepegtetővel ellátott Virágtartó, a kék ledekkel felszerelt Fonottkosár, a túlcsordulás megakadályozást segítő Virágedény Alátét, az Usb-s csatolóval ellátott Bambusz Egérház. A fejlesztők még gondokodnak a GreenBush, vagyis "Zöldbokor" fantázianév bevezetésén. A termékekre 3 év garancia vonatkozik (jelen esetben a túlhajtás nem, de a "reptetés" garanciavesztést von maga után)

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.