2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Kis tőzsdei spekuláció

Ezen írásomban azt szeretném bemutatni, hogy hogyan tudjuk elkerülni a nagy bukásokat a tőzsdén

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés és egy kis hasznos tanács...

A cikkem végén összegezném a fent leírtakat és adnék egy-két tanácsot azoknak, akik esetleg gondolkodnak az online kereskedésben.
Az első gondolat az, hogy a fent leírtak nagy része elmélet, ugyanakkor esszenciális ahhoz hogy átlássuk a tőkepiacok működésest, és legfőképpen ahhoz, hogy ne bukjunk nagyokat, mert azt ebben a játékban igen könnyű.

Mégis felmerül a kérdés, hogy jó, rendben most már tudom, hogy hogyan ne veszítsek. De hogyan nyerhetek nagyot? Sajnos el kell, hogy szomorítsam a kedves olvasót, erre nincs módszer, legalábbis olyan nincs, ami 100%-osan működne.
VISZONT vannak kereskedési módszerek, amik hosszú távon kicsi, de biztos hozamot hoznak.

Megsúgok egyet, ami igen jól működik.
Aki mindenképpen be szeretne szállni a tőzsdei buliba annak, azt javasolom, hogy indexbe fektessen, mondjuk Nasdaqba. És ott is súlyozott portfóliót rakjon össze, ami annyit tesz, hogy az értékesebb, nagyobb részvényeket súlyozza alul, a kisebbeket pedig felül. Egy ilyen portfólióval éves szinten 7-12%-os bruttó hozamot lehet elérni, ami azért nem annyira rossz. Viszont ez a kereskedési módszer csak a válságmentes időszakokban működik, ergo most jelen pillanatban ajánlott belépni.

Remélem hasznos volt ez a kis szösszenet, amit összeállítottam. Aki elolvasta, az elmondhatja magáról, hogy ismeri a tőkepiacok működésének legalapvetőbb tulajdonságait, és fel van készítve a szükséges kellékkel, hogy megelőzze a nagy bukásokat.

Mindenki csak saját felelősségére játsszon, és tényleg csak játsszon, a fölösleggel. Senki ne próbáljon meg ezzel pénzt keresni, mert hamar a segélykérő pult előtt találhatja magát.

Adamssss

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Bróker-ügyfelek segítése?

    Bedőlt brókercégek pénze pillanatnyilag nem kézzel fogható. Amennyit lehet, vissza kell adni tulajdonosának, de nem mindegy a hogyan.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.