2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

HyperX Cloud - valami régi, újra...

Már a Kingston is játékos kiegészítők gyártásába kezdett, HyperX márkanév alatt. Első termékük a Cloud játékos fejhallgató.

[ ÚJ TESZT ]

Tartozékok

A fejhallgató 1 m hosszú kábellel szerelve érkezik. Ezen a kábelen nem található semmilyen szabályzó, mivel azt egy másik 1 m hosszú kábel végén találjuk. Ez kifejezetten jó hír, ha szimplán be akarjuk dugni a fülest a billentyűzetbe/notebookba és használni. A szabályzó a rövidebbik hosszabbítókábel végén található. A közepes méretű dobozon találunk egy hangerőszabályzó potmétert, a mikrofon némítógombját és egy plusz gombot, amely a csatlakoztatott eszköztől függően funkcionálhat hívásfogadó/tartó, vagy pause gombként.

A csomagban található még egy kétméteres hosszabbító, amely segítségével picit több, mint négy méter hosszú kábelkígyót is létrehozhatunk. Egy Y közösítőt, amely segítségével mobileszközökhöz vagy a PS4-hez tudjuk csatlakoztatni, és egy másik, elég érdekes formájú közösítőt, amelynek céljára nem volt ismert számomra.

Csak az internet segítségével jöttem rá. Ez a repülőgépek kartámaszába épített csatlakozóhoz való átalakító. Ennek szükségessége megkérdőjelezhető, de ha kell, akkor legalább van. Jár hozzá még egy összehúzható szájú zsák is, amiben az összes kiegészítő elfér.

Külön ki kell emelnem a kábelezés minőségét, illetve inkább az azt borító harisnyát. Igen jó minőségű, sűrű szövésű, nehezen bolyhosodó anyag. A gyárilag összehajtogatott kábel ennek köszönhetően nagyon hamar „kisimul”. Tapintása kellemes, nem durva, reszelős, amitől én személy szerint sikítófrászt tudok kapni, és nagy vehemenciával hámozom le a műanyag kábelről. Sajnos a két méteres hosszabbítóra már nem jutott belőle.

A fejhallgatóhoz jár két extra fülpárna is, ha esetleg jobban preferálnánk a plüsst a műbőrnél. Utóbbi ugyan jobb a zajszigetelés terén, azonban tartós viseletre, a nyári kánikulára sokkal kényelmesebbek a plüss párnák. Cserélésük azonban némi türelmet igényel, mivel igen vékony résbe kell a bőrszoknyát beleigazítani. Ezen felül nem ajánlott ezt napi rendszerességgel eljátszani, mert egy idő után ki fog nyúlni az anyag, és onnantól lötyögni fognak a párnák a fejhallgatón.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Beyerdynamic DT880 Bass Mod

    Kiváló haladó fejhallgató, rengeteg szerethető tulajdonsággal, de nem elég testes a hangja. Javítsuk meg!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.