2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Kultúra rovat

Egy kis alternatív kultúra

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ez az írás azoknak készül akik érdeklődnek a nem mainstream iránt. Amikről szó lesz azok...

[ ÚJ TESZT ]

Ez az írás azoknak készül akik érdeklődnek a nem mainstream iránt. Amikről szó lesz azok általában a többség által ismeretlen vagy nem értett dolgok. Ha lesz igény és kedvem is hozzá akkor talán majd folytatom is. Első nekifutásra három oldal:

Pólópokol: [link]
Itt pólókat lehet venni, de az oldal csak olvasgatásra és szórakozásra is kiváló. Hasonló más poénos pólóboltokhoz, de itt nagyon sok a frankó retrófílinges cucc. Én is rendeltem már többet is tőlük valamint mivel a Szigeten is vannak ott is lehet vásárolni tőlük. Egyébként is bírom őket, a legjobb az volt mikor a Szigeten amikor minden eladó ezerrel próbálja rásózni a sétálókra a cuccait este kilenckor - csúcsidőben - zárva voltak és csak egy cetli volt az ajtón, hogy: ''Koncertre mentünk, majd jövünk''.
A pólók tényleg eredetiek. Nagyon jó nézni az embereket mikor befeszítesz egy Sznobos pólóban vagy egy Bobby Ewingosban. Nézzétek át az oldalt és szórakozzatok jól! Ja és ha valakit a tulajok Pólópoklos pólóban látnak egy budapesti szórakozóhelyen azt meghívják egy italra. PR ezerrel.

Méhek: [link]
A Méhek. Bemutatkozó az oldalról: 1995 nyarán két hibbant here (értsd: méh) úgy gondolta, hogy ketten együtt még hibbantabbak. Elhatározták, hogy ezt világszerte dobra verik.
Na róluk azt kell tudni, hogy ez két méhjelmezbe öltözött hibbant here és a dobraverést teljesen komolyan gondolják. Zenét művelnek és zeneszerszámaikat saját maguk készítik így hangtásviláguk enyhén egyedi. A dobjaik például két csatornaelosztó kicsit meghekkelve. Ezek a dobok a főhangszerek és persze az ének azon belül a pedig szöveg. Erről nem akarok írni inkább semmit, mindenki hallgassa meg maga. Ajánlom az oldalról letölteni a Barbie dalt. Aki pedig csak teheti menjen el egy MÉHEK DiMuSzu-ra (Dinamikus Multimédia Szupershow). Egész életre szóló élmény. Sírvaröhögős.

MKKP: [link]
Ez a Magyar Kétfarkú Kutyapárt honlapja. Én a legdurvább választási kampánykor találtam rájuk és öröm volt látni, hogy vannak akik ki tudják még nevetni a politikai pártok erőlködését. Azóta a választás már lezajlott, de az mkkp továbbra is aktív. Az indexen és néhány oldalon néha feltűnnek, de Szegeden többször. Szellemes, poénos plakátokkal ragaszgatják tele a várost és ahogy a képeken látszik sokan veszik a lapot és támogatják. Például aktuálisan a Bábeltoronyépítési kisérletük ilyen.

Hát ennyit akartam. Vigyázzatok ezeknek az oldalaknak a mértéktelen fogyasztásával, mert egy pólópoklos pólóban, méheket hallgatva és mkkp-n röhögve az emberek sok rosszat tudnak gondolni rólatok.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.