2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Cooler Master Elite 110 ház

Az Elite 100-as széria legújabb és egyben majdnem legkisebb tagja, amely szépen helytállt a tesztjeimben.

[ ÚJ TESZT ]

Külsőségek

Lerakva az asztalra ezt a csöppséget, és egy kicsit jobban szemrevételezve, feltűnik, hogy a csatlakozók és a jelzőfények átkerültek a gépház bal oldalára, melyek eddig az elejét díszítették.

Az előlapi panel két darab USB 3.0-s csatlakozót, egy fejhallgató-kimenetet, egy mikrofonbemenetet és egy reset gombot vonultat fel. Viszont a bekapcsolásra szolgáló gombot sehol sem találtam. Én bolond elkezdtem nyomogatni az USB csatlakozók feletti kivágatlan nyílást, ami valószínűleg egy másik kiadásnál lesz majd jelentős. :D

Továbbá elhagyták az 5,25"-os bővítőhelyet, amely optikai meghajtó fogadására lenne alkalmas, ám manapság egy egyre szűkebb vásárlói réteg tart igényt rájuk - még ha nem is ez az elsődleges szempont - ezért el lett hagyva.

Az előlapot egy fényes fekete, fém hatást keltő műanyag rács borítja teljes egészében.

A rács mögött egy porszűrő szivacs bújik meg, amit sajnos nem lehet kivenni. Ezt belülről kifelé fújva lehet kiporolni. Ahogy vizsgálgattam a ház elejét, simogattam, tapiztam kicsit, és egyszer csak az ujjam elsüllyedt a CM logóban.
Na, meg is lett a bekapcsológomb. Szépen elrejtették a srácok, el kell ismerjem. Mivel nem néztem utána részletesen, hogy mit is fogok tesztelni, ezért ez meglepetés volt a számomra.

A fekete festés, ami az egész házat beborítja, az ujjlenyomatokra immunis. Nagyon össze kell tapicskolni, hogy valami látszódjon rajta.

A megkerült bekapcsológomb szolid kék megvilágítást kapott, ami még sötétben, szemből nézve sem túl erős. A ház két oldalán az Elite 100-as szériánál megszokott szellőzőnyílásokat találjuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.