2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Codename: The Hello Kitty Wooden PC

Egy fából készült PC házikó bemutatása.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Az egész projekt még a nyáron kezdődött. Az előző házilag készített házamat látta a család, a haverok, a barátnőm családja és még jó páran élőben. A nyár elején a barátnőm családjának női tagjai összedugták a fejüket és kigondolták, hogy milyen jó lenne egy Hello Kitty PC házikó barátnőm húgának ajándéknak karácsonyra, mivel elég nagy rajongó.

Ha valaki nem tudná, hogy miről is van szó.

És ki más is készíthetné el ezt, persze, hogy én. Belementem a dologba és elkezdtem megtervezni, hogy hogyan is nézzen ki a ház (készítettem rajzokat is, de sajnos nem találom őket, így nem tudom felrakni ide). Augusztus környékén el is kezdődött a HK projekt. Körülbelül 4 hónapot vett igénybe az egész, de ebből a tényleges munka nem volt több mint 1,5-2 hét. Akkor foglalkoztam vele, amikor volt egy kis szabadidőm a munka, a suli és az egyéb elfoglaltságaim mellett.

A betűk csiszolása közben kicsit elkalandoztam...

Nem fogom részletesen leírni a készítést, mert nagyon hosszú lenne a cikk, így csak nagy vonalakban a fontosabb lépéseket említem meg. Aki kíváncsi minden lépésre elolvashatja a blogomon. Ahogy készült a ház, mindig lefényképeztem és felraktam az aktuális lépést. A cikk végén megtalálhatóak a bejegyzések linkjei.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • A kocka ház (2008)

    A következő „home made” ház ötlete akkor fogalmazódott meg bennem, amikor az otthoni gépemben...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.