2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

BECUP 2008

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Először is mint már tudhatjátok, sikeresen szerepeltünk a LAN-on! COD4-es csapatunk megnyerte a versenyt,...

[ ÚJ TESZT ]

Először is mint már tudhatjátok, sikeresen szerepeltünk a LAN-on! COD4-es csapatunk megnyerte a versenyt, ám sajnos a Source Squadunk egészségügyi problémák miatt visszalépett.

Számomra a LAN péntek este 6-kor kezdődött, Flat értem jött és ide repített a sötét bordó 3 ajtós 1.6-os 16 szelepes Reanault Clio-jával! Mikor beszálltam, rögtön figyelmezetett, hogy egy nappal előtte tisztította, és ezért le kellett vennem a cipőmet (ő is zokniban vezetett xD)!

Megérkeztünk a pestszentimrei Sportkastélyba, ahol már kígyózó sor várt minket! Először a Source csapatunk csekkolt be és foglalták el a helyüket, majd a Cod4-es játékosok is megkapták a belépőjüket. Amikor bementünk egész jó idő volt bent, ami a végére szauna szintű melegre váltott!

Az első csoport meccsek fél 9 körül kezdődtek és a napnak kb. 11-kor lett vége. Sajnos CSS csapatunkat már akkor hátráltatta KIRK betegsége, ezért nem a saját maguktól elvárt teljesítményt nyújtották, sajnos 2 vereséggel kezdtek. Cod4 csapatunk első két csoportmeccsét nyerte, és várták a haxor (:D) csehek elleni szombati wart!

Szombaton csak este felé érkeztem vissza a helyszínre, addigra a Cod4 squad Playoff-ban tudhatta magát, ám
superr0xéknak vissza kellett lépniük a versenytől, mivel KIRK-nek ügyeltre kellett mennie!
Mikor a mentősöket felhívtuk, kinevettek minket és megadták annak a felnőtt ügyeletnek a címét ahova FlaT rally tudását kamatoztatva (ám tájékozódási képessége és a benzinkutasok cserbenhagyták) fél órán belül el is szállította a beteget. Ezúton is szeretnénk jobbulást kívánni Zsoltinak a csapat nevében!

Evezzünk most inkább vidámabb vizekre! Cod4 csapatunk a Playoff felsőági döntőéig elég könnyen menetelt, ám ott szembe kellett nézni vérszomjas fenevadakkal (dog soldiers) ám szerencsére azon az akadályon is túl jutottunk! Miután végeztünk mindennel, megéheztünk! Úgy döntöttünk, hogy JOE BÁCSI Pizzériáját látogatjuk meg (12-en, 2 autóval). Mondanom sem kell, hogy az az autó amelyikben proxigen ült, nem tudott 40-nél többel menni! ( tudniillik majdnem súrolta a kocsi alja az aszfaltot) Kikértük a pizzákat 3/4 11-kor és fél 12-kor meg is kaptuk azokat (közbe kacsa oltásait hallgattuk)

Elérkezett a vasárnap, a döntő napja! Fél 10 körül tudtuk meg, hogy a kutyák jutottak be a döntőbe, tehát megint ellenük kellett bizonyítanunk. A mapokat húzni kellett, citystreets, és backlot lett a két szerencsés pálya, de mivel az első mapon 13-8-as Revolution győzelem született, ezért nem volt szükség második mapra! Mindenki nagyon örült a győzelemre, a díjátadó ünnepség néhány órán belül lesz, azután mindenki mehet ahova akar.

Kép a csapatról

Legközelebb az augusztus 31-i WCG CNC3:TW magyar döntőjében szoríthatunk egy Revolution játékosnak, Grisa személyében!
GG

Revolution Esport Association offical site

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.