2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ennyi év után nem könnyű a váltás.

    Anno, kb 2011-et írhattunk, amikor először találkoztam Apple telefonnal. Ekkoriban már rég piacon volt az i4 illetve már promózták a 4S-t. Családon belül vásároltak használtan itt fent PH-n rajtam keresztül egy 2G-t, ami már ilyenkor elavultnak mondható telefon volt, viszont arra, amire alapvetően lett vásárolva, arra pont elegendő volt. Sajnálatos módon pár hónapra rá le lett ejtve a telefon és betört a kijelzője, ámbár használható volt továbbra is, mivel csak az üveg sérült. Így került hozzám később ez a telefon. Első látásra szerelem volt, előzőleg egy Vodafone 845-ös készüléket nyúztam. Akkor ég és föld volt a két telefon közötti különbség. Idők folyamán rákényszerültem váltani, mert kevés lett a 2G teljesítménye. Jött a 3GS, ami jó szolgálatot tett és rá 1 évre 2013 decemberében jött az új 5S-em. A leggyönyörűbb telefon volt akkoriban számomra, jobbat el sem tudtam volna képzelni :) ( tudom, tudom volt akkor is Galaxy meg társai, de céghű maradtam, és nem bántam meg! :) )

    Folytatás...

    zarayg 6 éve 18

  • Elhiszem, hogy fontos.....

    Szokásos reggel, semmivel sem másabb, mint a többi. Csepel - Közvágó HÉV, séta az egy 1-es villamoshoz. MÜPA mellett van egy átjáró, ahol mindenki felsétál a villanyoshoz. Nem dohányzom, soha sem dohányoztam pedig már a 30 közel van. (Szüleim, mint a gyárkémények, lehet ezért köszönhetem meg nekik, hogy én nem szoktam rá, vagy már annyit kaptam, hogy elég egész életemre, lulz).

    Nem szoktam panaszkodni és elhiszem, hogy fontos a dohányzás, de miért egy ilyen "zárt" helyen gyújtanak rá egyszerre hárman? A tüdőmet kiköpöm ilyenkor, és ha finoman odaszólok, hogy miért pont itt, akkor meg én vagyok lecseszve vagy az én anyámat...

    zarayg 6 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.