2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogy is mondjam el....

    Személy szerint ez az új HardverApro engem teljesen kikészít. Olvastam a fórumot, és úgy látszik, ezzel nem vagyok egyedül. Régebben még anno sokat jártam a Vaterára. Akkor azt azért hagytam ott, mert ugye a fizetős kiemelősök az első 15 oldalt elfoglalták, és ha valaki böngészik, nem biztos, hogy a prémium hirdetések után még nézelődni akar.... Színekről ne is beszéljünk... Tisztelet a fejlesztőknek, de sajnos velem -1 emberrel kevesebben lettek..

    Kritizálhatnám napestig, de nem teszem. Eddig nagyon jónak tartottam az oldalt, de szerintem leszokok a hirdetésezésről, és maradok itt nálatok Logouton (remélem ennek a stílusa még azért megmarad)

    "Én csak 1 vagyok a 100 közül"

    zarayg 11 éve 4

  • Elérkezett ez a nap is!

    Betöltöttem mai nappal a 21. életévem :U

    Vezethetek kamiont Amerikába és Angliába egyaránt, illetve vehetek dohány árút illetve szeszes italt :DDD

    zarayg 11 éve 8

  • XXI.század "Menői"? Miket látok én fenn szeretett közösségi oldalunkon, azaz a fészbúkon

    Megnézendő, és elolvasandó link

    Egy Nolee nevű srác írta erre a blogjára. Hát elolvasva az jutott eszembe, hogy elcseszett faj ez a páwa dolog (mint anno az emósok, csak azon nem gizdultak anyuci-apuci pénzére)
    Személyes tapasztalataimat is szeretném ez által megosztani, de 1-2 dolgot szeretnék tisztázni, nem akarok ide semmilyen csürhe-kötekedő bandát.
    1: Örök életembe nagyon előítéletes voltam-vagyok-leszek ahogy tetszik
    2: Engem zavarnak az emberi különbségek
    3: Ha nem értettél valamit, olvasd el az #1 ponttól újra.

    Szóval....
    Anno, amikor elkezdődött ez az őrület, akkor jött az, hogy a bedbícsre jártak a 15 évesek, és mindenhol azt láttam (szinte minden oldalon), hogy (ahogy a blogban is írta) "milyen jó volt a buli g*cire beb*sztam :DDDD" cím. Nos, nem vagyok én se nagyon öreg, 21 éves vagyok, de ez számomra kiakasztó.... egyrészről... (maradi vagyok inkább). Anyám húgomat-öcsémet ilyen helyre el se merné engedni... (Megvannak nevelve mindannyian a családunkba) Még én szégyellném magam, hogy ilyet tennének a családomban a testvéreim... és ezek csodálkoznak, ha például felkerülnek mocskosweboldalakra...

    Folytatás...

    zarayg 11 éve 36

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.