2019. március 27., szerda

Gyorskeresés

Emberundor?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdvözlök minden erre támolygó embert és űrlényt :K

Gyorsan rohantam haza, hogy leírjam azt, amint 10 perccel ezelőtt történt velem a buszon.

Történet:
Csepel, 159-es busz. Egyszerű hétköznapi melóból hazafelé út, semmi különösebb dologgal. Busz rendben, BKK futár a Karácsony Sándor utcánál csak villog, érkezik a busz. A HÉV-ról(-ről) leszállt emberek közel 50%-át ez a busz viszi haza. Mindenki helyet foglal, elindulunk. Csepel Plázánál bevárjuk az előző 148-as buszt, hátha valaki fel akar szállni rá. Tovább mentünk majd elérkeztünk a Völgy utcai megállóba. Jelzőcsöngetés után rohannak a busz után, természetesen normális a buszsofőr, ahogy az előbb is bizonyította, hogy bevárta az utánunk jövő buszt. Felszáll 1 fiatal anyuka(?), kb 2 éves fia, és egy húszas évében járó fiatalember. Fiatal ember cigivel a kezében felszáll a buszra, és tartja az ajtót, mert a társai, vagy barátai láthatóan a lámpánál ragadtak a kereszteződésben. Buszvezető ezt nem látja, és csönget, majd becsukja az ajtókat. Anyuka ordít, mint a fába szorult féreg, hogy miért nem várja meg a "többieket". Az egyik illető rohan a busz mellett és az egyik nyitott ablakon behallatszódik a (rövidítem) K.A. nevezetű szitkozódás. Hölgynek nevezhető valami elkezd ugyancsak káromkodni, és -idézem- ezeket a szavakat, illetve mondatokat mondta a kisfiának!!
"- Biztos egy magyar vezette a buszt, és direkt nem várta meg. Mekkora k*cs*g!"
" *köp egyet a buszon* - Rohadt magyarok, dögölnétek meg mindannyian!"
"- Látod kisfiam, ezért utáljuk a k*cs*g magyarokat!"

Következő megállónál leszálltak...
Elütött a düh, gondolkoztam, hogy visszaszóljak, vagy sem, alázzam meg a gyereke és mindenki előtt? (Kicsit durván hangzik, de átfutott a fejemen). Nyeltem egy nagyot, majd hagytam inkább az egészet, gondolván, nem ér ennyit a dolog. Előttem lévő úriember, aki már az első csúnya szónál szúrta a szemével a "hölgyet", szépen odaszólt pár illedelmes szót, hogy legalább jól érezze magát a sokszor emlegetett "anyuka".

Véleményemet szeretném először elmondani.
1: Nem vagyok fajgyűlölő, nem vagyok skinhead (hiába hordok bomber kabátot terepgatyával -igen sokan hiszik hogy az vagyok- nem vagyok az!)
2: Nagyon rossz az előítéletem az emberekkel kapcsolatban. Ameddig nem ismerem az embereket meg, addig inkább rossz véleménnyel állok hozzájuk, még akkor is, ha életemben először látom, mert így pozitívan végződhet (vagy nem) az ismerkedés
3: A több éves betelepítések során Csepelre is eljutottak a roma származású emberek is, így már mondhatni, hogy itt is közel minden 4. vagy talán 5. ember roma. Természetesen továbbra sincs baj a roma származással, csak azért ilyet csinálni, amit feljebb leírtam... Borzasztó.
4: Ha ócsárolja az itteni életet, ócsárolja a Magyarok országát, magyarul beszél, és magyarul szitkozódik, akkor inkább menjek a p*csába. Tegye akkor a saját hazájában, saját nyelvén, de ne itt.
5: Egyre süllyed minden itt, a XXI. kerületben

Amit szeretnék kérni:
- Ne legyen itt felháborodás
- Ne legyen rasszista összecsapás
- Ne hozzátok egymást kellemetlen helyzetbe különböző fajta hozzászólásokkal.

Köszönöm, ha végig olvastad :)

Hozzászólások

(#1) Mustaros


Mustaros
(fanatikus tag)

"Tegye akkor a saját hazájában" .... Nekik nincs saját hazájuk ;]

Komolytalan ajánlatokkal kérlek ne fárassz , ha nem tudsz olvasni az nem az én bajom!!

(#2) marositech válasza Mustaros (#1) üzenetére


marositech
(senior tag)

Dehogynem...csak kicsit odébb van kelet felé... ;]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#3) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mind1....

[ Szerkesztve ]

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". Redmi Note 6 PRO 3/32 és 4/64 eladó lesz hamarosan! Érdeklődni lehet már!

(#4) Klaus Duran


Klaus Duran
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Magyariszán én így szeretlek. :O

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://www.youtube.com/watch?v=m7CVOQUO1mw

(#5) zarayg válasza Kolondrum (#3) üzenetére


zarayg
(fanatikus tag)

SymbianOS: mi volt az? :)

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm. || Üzletszabályzatomat itt olvashatod el: https://bit.ly/2Mr3ARe

(#6) ricsi99


ricsi99
(őstag)
LOGOUT blog

Léteznek olyan országok ahol a buszvezetönek nagyobb hatalma van. Ha úgy itéli meg ,hogy valaki(valami) nem felel meg annak hogy a buszon utazzon azt simán leszálithatja ,ha nem hajlandó akkor jön a rendörbácsi és máris karparec és irány a kalitka ,aztán azt a büntit amit számithat az ki is kell fizetni még a segélyböl is ,ha meg nem akkor le is lehet csüccsenteni... de az meg nem a hawai szálló az bizti...

Szem és fültanuja voltam amikor egy házaspár felszált volna a buszra és a vezérhim hangosan morgott ,hogy ez a "köcsög xxxxxpó soför milyen sokára jött..." ,soför meg visszaszólt magyarul ,hogy a következö busz is sokára jön ,és meg lehet várni ,s le lehet szálni a buszrol ,mert zavarja a többi utast. Az elsö visszaszólásra már akasztotta is le a telefont és hivta a diszpécsert.... öröm volt látni hogy lesprintelt a "család" a buszról és eltünt a balfenéken.

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#7) zarayg válasza ricsi99 (#6) üzenetére


zarayg
(fanatikus tag)

A volán buszokon is ilyesmi fajta "hatalma" van a sofőrnek. Ha engedi, akkor felenged a buszra, ha nem, akkor nem. Sajnos mivel saját pénzükkel felelnek természetesen a busz állapotáért és tisztaságáért így nem kockáztatják meg...

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm. || Üzletszabályzatomat itt olvashatod el: https://bit.ly/2Mr3ARe

(#8) Kolondrum válasza zarayg (#5) üzenetére


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Semmi. Mondtam mi van a másik oldalon, de kitöröltem,mert nincs értelme. Ez bonyolult és nem busz tèmakörben. Kicsit nagyobb dolgon.

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". Redmi Note 6 PRO 3/32 és 4/64 eladó lesz hamarosan! Érdeklődni lehet már!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.