2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Blueblade Project

    Belefogtam egy téma készítésébe ZTE Blade telefonomra. A frameworkön túl mélyebb, részletesebb módosításokat tervezek a kinézetben. A csomagnál a wbaw féle Ginger Stir Fry, illetve Kelzsoca Sweet Dreams 3 romjának fájljait használom fel, szóval a kiszivárgott 2.3 alapú romokon lesz használható.
    Köszönettel tartozok a rengeteg segítségért Tonchi kollégának, valamint a felhasznált fájlokért Kelzsocának és persze wbawnak.

    [UPDATE] 07.22.
    Ma sikerült az apróbb módosítgatások nagy részét elvégeznem. A téma már mindennapi használatra is készen áll, de még közel sincs kész. Az elkészítésre vár lista még nem üres és a kész dolgokon is van még javítani való. Viszont az első verziót elérhetővé teszem, de jelzem hogy ez még tesztelési állapotban van, nem minden tökéletes rajta. A további verziók tartalmazni fogják a hibák javítását, valamint pótolni fogják a most még hiányzó részeket.

    [UPDATE2] 07.23.
    Ma egy-két apróbb beállítást javítottam valamint belefogtam a widgetek "kékítésébe". Ezenfelül elindítottam egy új téma projectet is. Most valami szürkésre gondoltam. Az alap már meg van de előbb mindenképpen a Blueblade-del akarok készen lenni. Mindenesetre a jövőhét folyamán remélem mindkét skin végleges változata elérhető lesz.

    Folytatás...

    varesz11 13 éve 6

  • Első..

    Íme az első blog bejegyzésem itt a Logouton. Remélem nem lankad majd lelkesedésem és sok másik fogja követni. :D

    varesz11 13 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.