2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • info érettségi

    Sziasztok!

    Idén év végén szeretnék infoból előre hozott emelt szintű érettségit rakni. Szóval akinek vannak jegyzetei, vagy valami tapasztalata, azt szívesen venném. :)

    SwissBread 9 éve 21

  • Hogyan kezdjek el elektronikát tanulni?

    Helló, szóval érdekelne az elektronika, de nem tudom hogy hogy kezdjek neki. Igazából az alapok érdekelnének utána szerintem már el tudnék indulni. Ha valakinek van valami tippje, tanácsa, könyve, azt szívesen venném.

    Előre is köszi.
    :R

    SwissBread 9 éve 21

  • Kéne segítség kezdő linuxosnak

    Nos röviden és tömören most próbálom ki a linuxot. Sok legendát halottam róla jót is rosszat is, a kezdő löketet végül is egy játék közben random lefagyás adta meg minek köszönhetően fél napnyi "melóm" veszett el (tudom mentsek gyakrabban). Innentől már csak az volt a kérdés hogy melyik. Először úgy voltam vele hogy Debian mivel sok helyen azt írták hogy sokkal stabilabb, aztán ahogy jobban belemélyedtem rájöttem hogy ez egyenlőre meghaladja a szintemet úgyhogy végül Ubuntu lett belőle.

    Szóval ha van valakinek egy-két (de lehet három is) jó tippje vagy ismer weboldalakat amiket jó szívvel ajánlana egy kezdő linuxosnak kommentben leírhatná.

    SwissBread 10 éve 9

  • Elegem lett..

    Nemrég kaptam új laptopot örültem is majom a farkának. Zsír új volt nem egy erőgép de tanulni/programozni elég volt. Egyetlen egy dolog volt vele a bökkenő az oprendszer, ugyanis win 8.1 van rajta. Addig igyekeztem kerülni de úgy voltam vele hogy felesleges vele szórakozni jó lesz ez is. Nos lehet hogy sokaknak tetszik. Mégis szerintem ez eddig a Microsoft legelcseszetebb, leghasználhatatlanabb bughalmaza. Eltekintve attól hogy a modern "design" teljesen felesleges és csak arra van hogy szívasson a start gombbal, még van benne egy olyan bug is hogy a merevlemeznek kihasználtsága 3 perc után 100% és teljesen belassul. Ráadásként a trackpad drivere minősithetetlen. Nem csak azért mert a kikapcsoló gombja a billentyűzeten teljesen véletlenszerűen működik, hanem azért is mert néha hajlamos a trackpad lefagyni és csak újra inditás után működni.

    Szóval most azon gondolkozok hogy mire váltsak.

    1. opció windows 7.
    2. linux (ebben tanácsokat elfogadok. lényeg az hogy legyen stabil de jól támogatot).

    SwissBread 10 éve 19

  • Blogolás

    Elég nehéz korszakon vagyok túl és szeretnék változtatni. Nem az életvitelemen mert még fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy ilyenen gondolkozzak. Sokkal inkább a gondolkodás módomon. Eddig elég negatív és pesszimista voltam. Barátaim mindig is voltak de soha nem voltam az a könnyen ismerkedő figura mondhatni elég gátlásos voltam. Szóval ezeken szeretnék változtatni és ennek az egyik eszköze a blogolás(és ebben még a borzasztó helyesírásom se állíthat meg :) ).

    Amúgy azért választottam a logoutot mert egyrészt így könnyebb olvasókat szerezni (mivel szvsz az a lényege hogy emberek elolvassák és meg tudd velük vitatni az élet nagy dolgait), másrészt nem teljesen kizárt sőt valószínű hogy némi kocka tartalom is bele fog kerülni.

    Szóval egyenlőre ennyi.

    Remélem nem leszek lusta folytatni.

    SwissBread 10 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.