Hirdetés

2021. december 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Hangtalan, small form factor PC

  Egy passzív hűtésű, bővíthető, relatív erős processzorú rendszer került az Akasa Turing A50-be.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 1 hónapja 62

 • Hangtalan, small form factor PC programozáshoz

  Mivel már régóta szerettem volna egy teljesen hangtalan gépet és egyébként is esedékes volt a néha már elégtelen teljesítményt nyújtó laptopom cseréje, a nyáron eldöntöttem, a laptopom nem egy újabbra cserélem (lévén 90%-ban amúgy is az asztalomon pihen), hanem helyette egy kísérleti projektbe kezdek.
  Összerakok egy nagyobb teljesítményű (laptop viszonylatban), ámde teljesen passzív hűtésű, kis méretű PC-t, ami ideális lenne ahhoz a programozáshoz, amit én csinálok.

  Mivel ez még egy nyári projekt volt és csak most jutottam oda, hogy meg is írjam a részleteket, meg aztán szerettem volna némi kis napi tapasztalatot is szerezni a gépecskével, néhány információ azóta már elavult, ezeket zárójelben hozzáfűztem a releváns részekhez.

  Az igénylistám olyan volt, amire azonnal minden ember rávágta volna a jó öreg közmondást, hogy akkor ebből bármelyik kettőt választhatod, én viszont nem akartam kompromisszumot kötni :)

  Folytatás...

  pzoleex 2 hónapja 4

 • Mini Cooper 1. gen

  Sziasztok,

  Ez itt az első blogposztom, szóval bocsánat ha még nem tudom a blog minden know-how-ját, remélem majd belejövök.
  Amiről szeretnék írni, az az első generációs Mini, amivel én is rendelkezek, hogyan vásároljunk, mire figyeljünk oda, típushibák és társai.

  Előre bocsátom, én sem rendelkezek a bölcsek kövével, így a tévedés jogát fenntartom, csak a saját tapasztalataimat írom le :)

  És akkor kezdjünk is neki.
  Az első dolog, hogyha Minit szeretnél vásárolni, bárkit megkérdezel, le fog róla beszélni mert "sz@r" :)

  Szóval ha tanácsot akarsz kérni, akkor a legjobb ha mindjárt az elején kikötöd, hogy márpedig te egy Minit akarsz vásárolni, ne is kezdjenek helyette ajánlani egy Corsát vagy Yarist, mert úgy sincs értelme.

  Aki Minit akar vásárolni, az nem úgy indul neki hogy kell egy akármilyen kisautó, az pontosan tudja hogy neki ez kell.
  Egyszerűen a Mini vásárlása mindig egy érzelmű alapú döntés, semmi köze a racionalitáshoz (megjegyzem, szerintem ez általában is igaz az autóvásárlásra, nagyon kevés eset az amikor tisztán a józan ész dönt).

  Folytatás...

  pzoleex 4 hónapja 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.