2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Üzletszabályzat

    Tehát aki velem szeretne üzletelni, annak ez a bejegyzés ajánlott olvasmány. Mivel több, mint 100 sikeres üzleten vagyok túl, így úgy éreztem itt az ideje leírni pár dolgot.

    Ha nem reagálok annak ellenére, hogy be vagyok jelentkezve, légy türelemmel, mert van, hogy csak telefonról vagyok fent és csak a sürgős, éppen folyamatban lévő üzletekkel kapcsolatos privát üzenetekre válaszolok. Amint géphez kerülök, általában azonnal válaszolok a többire is!

    I. Kapcsolatfelvétel

    Az üzlet mikéntjét csak és kizárólag privát üzenetben beszélem meg a leendő vevővel. Ezért van a Hardveraprón ilyen lehetőség és így nyoma is marad az üzletnek és elkerüljük a félreértéseket.
    Hozzászólásban ne keressetek üzleti ajánlatokkal! Ott csak és kizárólag a termék(ek)kel kapcsolatos "közérdekű" kérdésekre (kimaradt technikai adatok, állapot, képek stb.) válaszolok.

    II. Alku

    a)Általában elég olcsón hirdetem a termékeimet, így nem nagyon fér bele alku. De próbálkozni azért lehet, de légy kedves, ne a mennyit engedsz a feléből, és mennyi lenne az utolsó ára, kérdésekkel indíts, mert hajlamos vagyok átsiklani az ilyen tartalmú üzeneteken. Amennyiben ilyen ajánlatot tennél, ne fussunk felesleges köröket, a válaszom: NEM! Normális ajánlatot természetesen meghallgatok.

    Folytatás...

    ProZsolt 13 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.