2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Somogyi internet rádió INR 5000/BK

    Szülői házban már vagy 20 éve üzemelt egy Philips mini Hi-Fi többnyire csak rádióként használva, kazettát már rég nem látott, CD-t sem nagyon, cserébe néha már nem akart működni rendesen a kezelőpanelja, emellett érdekes módon az egyik világítótest a konyhában zavarta az FM vételt, szóval jött a vad ötlet: mi lenne, ha internetrádióra váltanánk?

    Nedis RDIN5005BK

    Az első kiszemelt ez a Nedis készülék lett, nem ismertem a gyártót, de tegyünk egy próbát. Első mozdulatok kicsit érdekesek voltak a kezelőfelület miatt, de alapvetően rendben volt, tette a dolgát, szuper. A gond akkor kezdődött, mikor a szolgálati helyére került; képtelen volt csatlakozni a WiFi-hez. Jelerősség rendben van nálunk, a rádió környezetében is minden rendben volt, ha pl. a mobilommal ellenőriztem. A probléma valószínűleg abból eredt, hogy mesh hálózat van kiépítve, és nem volt képes kezelni a helyzetet; már az első lépéseknél érdekes volt, hogy a hálózatot kétszer listázza, két AP-t látott beállíás közben.
    A helyzet megoldása az lett, hogy visszavittem a készüléket, az Aqua is rugalmasan kezelte a helyzetet, valószínűleg segített az is, hogy nem amortizáltam le semmit a rádión, dobozán, fólia is maradt még a helyén.

    Sharp DR-I470 PRO

    Folytatás...

    Peter Kiss 1 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.