2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Motorola

    A Motorola-tól ocsmányabb céget még nem láttam, moslék népség.

    Cégnél vannak (eredetileg Symbol) Motorla barcode reader-ek, amelyek össze vannak építve egy PDA-val, amin többnyire Windows CE fut. Erre kellett fejleszteni alkalmazást, és emiatt kerültem közelebbi kapcsolatba velük.

    Az oldalukon semmit nem lehet megtalálni, ha egyáltalán működik, volt, hogy egy napon keresztül minden 404-et dobott, illetve még a keresőjük is visszahozta a saját 404-es hibaoldalukat.
    A PDA-khoz való SDK megtalálása sem egyszerű, futott összesen három név alatt, és kb. csak a 2. napon sikerült megtalálnom a legfrissebb EMDK-t. Miután sikerült letöltenem, a következő probléma a feltelepítéssel volt, ugyanis képtelen volt felmászni Windows 7 + Visual Studio 2008 kombóra, szerezni kellett egy XP-s gépet hozzá, erről átmásolva a DLL-eket már ment a dolog.

    Problémánk van a PDA-k WiFi-jével is, igyekeztem ezt is frissíteni (Fusion, ha mond valakinek valamit), csakhogy már nekünk nincs támogatásunk a PDA-k, mert X éevesek, ezért le sem tölthetem az újabb szoftvert, pedig a Motorola is nagyon jól tudja, hogy egy rakás sz.r azegész, olyan hosszú a change log. Kerülővel végül sikerült beszereznem a CAB fájlt, az oldal leírása szerint csak fel kell másolni az eszközre majd telepíteni. Aha, majdnem.

    Folytatás...

    Peter Kiss 11 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.