2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HP EliteBook 8540p

    Tegnap megjött az EliteBook-om, kicsit örültem. :DDD Acer TravelMate 5530g-t vált, valahogy nem érzem egy kategóriának a kettőt.

    Hihetetlen jó anyagból van (a HP :D ), masszív minden porcikája. 15.6"-os notikat otrombának tartottam eddig, de ez a gép egész másnak tűnik, talán a vastagabb káva miatt a kijelző tetején és alján, kimondottan jó ránézni.

    TN panellel van szerelve, amiről megvan a véleményem az IPS paneles monitorom után, de notebookviszonylatban teljesen korrekt, az 1600x900-as felbontás nagyon passzol ehhez a mérethez, mindenkinek ajánlom. :K A kijelzőbe van egy lámpa építve, ami a billentyűzetre világít, egyesek szerint használhatatlan, de a saját, tegnap esti tesztelésem azt mutatta, hogy pontosan elég fényt ad.

    A billentyűzet alátámasztása kiváló, nem süllyed úgy, mint az Acer-é, nem lötyög, nyomáspontja is el van találva, a gombok is masszívan ülnek a helyükön (TravelMate-em 'Z' gombja magától pattant fel egyszer, úgyis maradt). A billentyűzet felett van pár LED+gomb kombó, amelyek leszállópályákat megszégyenítve tudnak tündökölni, kicsit bazári hangulatot keltve, de ami fontos, hogy sötétben is megtaláljuk az a gombot, amit keresünk. Nem hiányozhat a touchpad sem (multitouch), használata kényelmes, a gombok simán járnak, ezekhez képest az Acer gombjait ütni kell.

    Folytatás...

    Peter Kiss 13 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.