2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Still alive

    Olyan rég írtam, hogy az nem is igaz. Nem mintha bárkinek is hiányoztam volna itt Logouton. De jó írni. Mármint, nem azért hogy más olvassa, bár ha értékelik, ne adj Isten, pozitívan értékelik, akkor olvassák. De jó volt így visszanézni a tavalyi bejegyzéseimet, azt a keveset. Jókat röhögtem rajtuk.

    Tavaly ilyenkor is a legnagyobb problémám az iskola volt, meg a megítélésem a többiek felől. Hát az iskolai dolgok megmaradtak, fogak összeszorítva minden reggel mikor bemegyek és hatalmas megkönnyebbülés, mikor kijövök, ez főleg péntek délutánokra igaz. A megitélés még mindig változatlan, a kis EMO-s köcsög, de már leszarom. Aki ismer, az tudja hogy ki illetve mi vagyok, aki meg nem ismer, az előbb ismerjen meg és utána alkosson véleményt. Utálok idegeneknek magyarázkodni, sőt, eddig se tettem, ezután se fogok.

    Amúgy tavalyhoz képest nem sok minden változott. Nőtt a hajam, én is nőttem pár centit meg talán híztam is. Hülyébb lettem, gyerekesebb. Ez valahol ilyen hullámvasút. A gyerekes viselkedés az 20-30 éves korra elmúlik, utána van 10-20 éved normálisan élni, tiszta fejjel, majd megint hülyülsz, hullik a fogad és a hajad, és 70-80 éves korodra megint olyan kezelhetetlen és elanyátlanodott leszel, mint egy csecsemő.

    Folytatás...

    PeetWhite 15 éve 0

  • W960i

    A tesztet a se-portal.hu-n lehet majd megtekinteni pár napon belül, a forum.se-portal.hu-n pedig a megfelelő topikban véleményezni.
    A telefont az XXL GSM biztosítja, a telefon alatt lévő Epiphone Thunderbird gitárt meg én.

    PeetWhite 16 éve 1

  • ... ez kellett ...

    De régen írtam már te jó ég. Pedig nagyon sok dolog történt velem az utolsó címlapos írásom óta. Most akkor rendszerezem, aztán zúdítom, bár a rendszerezés nem meg valami könnyen, akkor meg főleg nem, ha hatalmas időközről van szó, amit fel kell dolgozni és valami formában a lényeget közölni. Na de hajrá...

    Először is a baleset. Azóta sok dolog történt, de apum jogsiját nem vették el és a kocsit is megcsináltathatjuk, mert a rendőrök által készített képeken tökéletesen látszik, hogy az autón lévő sérülések nem a fiú fejének becsapódását mutatják, ergó a fiú nem az elsodrástól, hanem a földre eséstől szenvedett koponyatörést, amibe belehalt.
    Az ügyvédünk nagyon jófej, bár nekem fura, mert azt mondja, hogy ne aggódjunk, és egyáltalán nem tájékoztat minket. Múlt héten bevitték egy srácot, aki látta az esetet és ő nem szólt, hogy mi van. Apu itt tépelődött, izgult mindenki, de csak három napra rá számolt be a dolgokról, akkor is csak apum telefonhívása jelezte neki, hogy van itt még öt ember, akinek szólni kéne, elvégre is őket képviselem.

    Folytatás...

    PeetWhite 16 éve 0

  • This is Life ...

    A Smith család átlagos családnak számított, teljesen normális életet éltek. Daniel Smith...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 85

  • Samsung L760v - Sablonmunka

    Előszó Utoljára akkor járt nálam Samsung, amikor a Mobilarénának írtam az M600-as tesztjét.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 16

  • The Heroin Diaries: A Year In The Life Of A Shattered Rock Star

    A heroin naplók eredetileg The Heroin Diaries: A Year In The Life Of A Shattered Rock Star címen jelent meg. Nikki Sixx 1986-87-es naplóbejegyzéseiből tevődik össze - a Mötley Crüe pályája csúcsán volt ekkor, ám Sixxet sosem látott mélységbe rántották a drogok és belső démonai. Két évtized elteltével megosztja velünk elborult világának e bensőséges memoárjait, valamint a könyv hasábjain megszólalnak Nikki akkori ismerősei, valamint maga Nikki is, 20 év távlatából.

    Hazánkban sajnos még angol nyelven sem kapható a könyv, egy esetleges magyar nyelvű kiadás esélye pedig szerintem nulla. Így aztán, aki szeretné elolvasni, annak külföldről kell megrendelnie, valamint nem árt, ha tud angolul.

    A könyvet eredetileg barátnőmnek, Zezette-nek kezdtem el fordítani, ám gondoltam, ha már úgyis fordítom, akkor az interneten megosztom a többi rajongóval is. A köszönet egy része tehát őt illeti, hiszen ha ő nem volna, biztosan nem készülne ez a fordítás sem. A könyvet folyamatosan fogom fordítani, ahogy időm engedi, és a legfrissebb, legbővebb változat mindig letölthető lesz egy PDF állományként. A weblap célja azonban nem csak A heroin naplók terjesztése, hanem ahogy a történet halad, a hozzászólásokban kitárgyalhatjuk Nikki Sixx kábítószeres utazásainak aktuális fejezetét.

    Ádám, 2007.10.30.

    Az említett oldal

    PeetWhite 16 éve 0

  • Blog Bognak - I.

    Hamarosan többet is...

    PeetWhite 16 éve 0

  • Gyors leszek!

    Nem nagyon vagyok hozzászokva a hétköznapokhoz, mert a hétvégém hosszúra sikeredett, hála a LIGA-nak.
    Mindenesetre mostmár hamarosan vége. Az ajándékok 2 kivételével megvannak, szóval minden király, holnap még elugrok vásárolgatni.
    Hamarosan vége ennek a kínzó dohos épületben töltött félévnek is, bár már tök lazán veszem a dolgokat... Ma volt 6 órám, abból 3 darabon ott is voltam. Tegnap meg az épületben cirkáltam órák alatt, tablókat nézegettem. Szóval csak lazán...

    Viszont továbbra is tépelődök a társadalmi élet problémáin, hogy hol van elkúrva a világ, hogy ennyire elfajultak az emberek. Jó vannak EMO-k, vannak punkok, rapperek meg csomó minden, de annyi stílusnak nincs értelme. Én gót vagyok, és baromira zavar, hogy a hajam miatt, mindenki leemóz, meg kötekednek az emberek. Ez néha tettlegességig fajul, ami nekem nem a legjobb, semmi kedvem az ilyenekhez.
    Ezúton üzenem minden ilyen embernek, hogy a vasalt haj, csíkos ruha nem feltétlenül egy emon van, hanem mondjuk egy góton is, mivel ez az egész emo egy összelopkodott mocsok kis stílus... Utálom...

    Tele van a fejem gondolattal, majd meg őrülök, annyira kavarognak a dolgok, talán Bog elnézni, hogy ilyen állapotban nem ma írom a cikket, hanem majd holnap.

    Folytatás...

    PeetWhite 16 éve 0

  • Walkmanisation (SE)

    Sok emailt és privát üzenetet kapok arra vonatkozóan, hogy hogyan kell egy átlagos mobilból...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 50

  • Weekend

    Szóval itt egy újabb hétvége, tele izgalmakkal és kivételesen ez a hétvége 3 napos lesz.
    Ezúton is gratulálok a mozdonyvezetőknek, hogy a mai Szolnok - Budapest vonalon fennálló 20-30 perces késések után van pofájuk sztrájkolni. Addig talán nincs értelme a munkát beszünteni, amíg annak a minősége nem jó. Az utazási körülményekről nem is beszélve, mert ugyebár szép tiszták a vonatok is.
    De hála nekik hétfőn nem megyek suliba, hanem helyette vásárolni valamerre, mert itt a karácsony, és öcséméknek még semmit sem találtam. Meg szeretnék egy jobbfajta hajvasalót is, a jelenlegi vékony csöppet és már sok vihart átélt, ideje lenne váltani.

    Ami viszont ma baromira tetszett, az a havazás volt, ami pont arra volt elég, hogy mindkét tetőablakomat befedje, majd elegánsan odafagyjon, így az orromig sem látok majd holnap délelőtt, pedig Bognak kéne fotózni. Meg gitározgatni is kéne, mert olyan szinten el voltam foglalva a héten, hogy ezekre nem volt idő.

    Nagyiméknál voltam, és ott hát picit hiány van a netben, de sebaj, túléltem. Legalább tudtam tanulni, és az átlagom sokat javult. Már úgy néz ki, hogy nem lesz kettesem félévkor, bár még sok minden múlik a SZ.I.G lelkesen szivató tanári karán.

    Folytatás...

    PeetWhite 16 éve 5

  • Ennyit az dagi angol nimfáról

    Szóval elbuktam azt, hogy minden nap írok.
    Szerintem még így is sok vagyok a népnek, nem hogy minden nap írjam a hülyeségeimet. Mindenesetre most összevakartam a gondolataimat, meg az elmúlt időszak nagy eseményeit, és vázlatosan (nesze Lázár, tudok én vázlatosan is jegyzetelni) felsorolgatom őket.
    Szóval... Vettem egy P1i-t. Részletre... De ez tök kúl, ha valaki elvinné a K750i-met, amit szerintem jó áron adok (4 giga 25.000 Ft), akkor már a felét kifizetném. De jelenleg a szart se érdekli a telefon.
    Beszereztem egy gitárt. Bizony... Egy klassz kis Gibson Thunderbird basszusgépet. Iszonyat jól szól, és bár nem vagyok sznob, de tanulni elmegy :)
    Több tantárgyból is kettesre állok, de most nem fogom szidni a tanárokat, ki tudja, lehet hogy egytől egyig Logout buzik, és itt olvassák a bejegyzéseimet nyálcsorgatva. Nekem meg nagy Istvános jövő kell, értelmiséginek készülök...

    Most viszont ennyi, mert két öcsém van, és hát a Mikulás hozzánk ilyenkor este jön... Baromi lelkes vagyok, remélem lejött az írásomból.
    Még egy ünnep, amit végig kell jópofizni. Karácsony, Húsvét és szülinap detto.

    PeetWhite 16 éve 8

  • Ó, hogyaza'

    Ma eléggé selejt egy napom volt, a kedvem full padlón van, és a holnap még rosszabb lesz.
    Kiderült, hogy azért nem tudok cikket és tesztet feltölteni, mert apám netjét használtam, ami meg agyon van védve, semmilyen felugró ablak, és alapszintű feltöltés. Szánalmas na.

    Már előre félek a holnaptól... Angol, olasz, ÉNEK, földrajz, NYELVTAN... Kifejezettek szar napom lesz durván 14.35-ig. Ugyanis ekkor jutok hozzá egy teszt Sony Ericsson K850-hez, ha minden jól fog menni!

    Adja az Ég, hogy egy szar napnak is legyen jó vége.

    PeetWhite 17 éve 0

  • Végre egy jó nap!

    Rajz: 4
    Matek: 3
    Angol: 5

    Délután a tesztelt W660-t egy K550-re cseréltem, meg egy jó hírre, miszerint a péntekem K850-ben gazdag lesz. Már várom :D
    Amúgy marha éhes voltam egész nap, két szendvics, 8 sajtburger sem csillapított, jelenleg a heti gofrikészletet pusztítom, mindkét kezemben telefon, ezerrel megy a nyomogatás :DD

    Illetve csak menne, de evangéliumot kell olvassak irodalomra és fizikára is tanulnom kell. Hát nem egy leányálom egyik sem, de valahogy csak túlélem. És holnap csak 5 órám lesz!

    PeetWhite 17 éve 0

  • Amikor minden remény elfoszlik...

    Próbálok jólnevelt, dundi angol kislány módjára minden nap írni, ami azért megerőltető feladat.

    Iszonyat fáradt vagyok, túlvagyok egy történelem és egy matek dogán. Az olaszra nem tartottam igényt. Alapjábavéve elégedett is vagyok magammal.
    Most keltem délutáni pihenésből, de még messze a nap vége. Házit kéne írni, tesztet, el kéne pakolni a telefont, amit holnap viszek vissza az XXL GSM boltjába. Nem ártana haladni is, mert megint olyan "atökömasatubanvan" érzésem van... Úgyhogy ma csak ilyen röviden :)

    Byz

    PeetWhite 17 éve 0

  • Fullon pörög az élet :)

    Sosem blogoltam még eddig, ez az első ilyen "művem".

    Úgy vagyok vele, hogy a naplóvezetés a kislányok, a tanárok és a sok szabadidővel rendelkező emberek feladata. Olvasási réteg is ez.
    Mivel nem vagyok kislány, se tanár, sőt, szabadidőm sincs sok, ezért én kilógok a sorból, de lesz, ami lesz, megpróbáljuk :)

    Ez a nap amúgy totális káosz jelenleg itt a privát zónámban. Több tesztet is formázok/töltök fel, képeket vágok, két telefont élőben tesztelek... Emellett tanulok a holnapi történelem TZ-mre, kisebb-nagyobb eredményekkel. Ha nem lennék a tantárgyhoz segghülye, akkor élvezném a dolgot, de ez így csak fáradtságos, meg nem térülő szenvedés. Ráadásul olaszt is tanulok, ami olyan szinten rosszul megy, hogy végelkeseredésben magántanárt kerestem. De tízig már mennek a számok :DDD
    A matek meg csak hab a tortán. A 15 fős csoportből 12 azt se tudja, mi az az algebra, de írunk holnap. De legalább annyi együttérzés van Jeneinébe, hogy ha 4-es alatt lesz az átlag, akkor nem írja be. Ezt én előre garantálom :)

    Folytatás...

    PeetWhite 17 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.