2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Interevo Bt - Avagy rossz tapasztalat

    Elsősorban le szeretném szögezni, hogy nem bemocskolni szeretném a megnevezett kiskereskedést, csak a személyes elég rossz tapasztalatomat szeretném megosztani a nagyérdeművel.

    A történet ott kezdődik, hogy havernak tettem össze gépet. Mivel drága lett volna az új hardver, ezért innen a fórumról szereztem be az összes alkatrészt. A videó kártyát is ezen módon vettem, amire bolti garancia volt és jó áron. Azonnal el is fogadtam az ajánlatot és át lett véve a kártya. Ezután megvolt a gép összeszerelés is és a használat. Egy idő után, kb. 1-1,5 hónap után a vga elkezdett rosszalkodni, csíkozódni és elment a kép is amint elérte a 70 C°-ot. Első gondolatunk volt, hogy garis, ezért beviszem munka után az üzletbe.
    Itt kezdődnek az érdekesebbnél érdekesebb dolgok.

    Az üzlet egy nem éppen szép és biztonságos környéken van, ami talán nem is olyan nagy probléma, mert nem lehet minden üzletnek verőfényes telephelye. Ezt nem is írom le rossz pontnak, kellemetlen de valószínűleg nem az ő hibájukból történt.
    Amikor bementem a fő kapun kerestem, hogy hol van az üzlet, nem egy szembetűnő helyiség. Az egyik eladó pont cigiszünetet tartott az ablakban ezért megtaláltam a bejáratot, de biztos, hogy beletellett volna egy jó időbe mire megtalálom.
    Bent ketten fogadtak kedvesen, ahogy kell. Semmi probléma, átvették a kártyát, átvételi elismervény kitöltése, aláírása, séma megvolt.

    Folytatás...

    oregremete03 11 éve 7

  • Samsung Galaxy 551 első telefon "teszt"

    Ez az első telefon "tesztem", szóval az esetleges hibákért elnézést kérek. :B

    Na szóval, akkor a Samsung egy nemrég megjelent új okos telefonjáról szeretnék írni pár sort, a Galaxy 551-ről vagy más néven GT-i5510.
    Alig vártam, hogy megvegyem életem első Androidos csodáját, ha már annyira beharangozták, hát gondoltam kipróbálom milyen is ez a rendszer.
    Sokat gondolkodtam, hogy milyen telefont válasszak, ám ez a kis ördög el volt bújva a többi között és nagyon megtetszett. Kinézetre mint a Galaxy 3-as, viszont azért egy kis különbség észrevehető rajta.

    Ahogy elintéztem az üzletet a boltban rögtön nagy örömmel kezdtem el nézegetni a kezemben az üdvöskét. Az első dolog ami az eszembe ötlött a látványtól: "Ez meg miez?!" A telefon képernyőjét egy oltári vastag fólia "védte" amire rá volt hegesztve a Samsung, Galaxy és Android felirat a kis jellel együtt.
    Az első 1 perc után letéptem róla, mert a képernyő láthatatlan volt tőle.

    Folytatás...

    oregremete03 13 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.