2020. április 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Megéri még Kinect-et venni 2017-ben? (fordítás)

  Prók és kontrák a Windowscentral-tól

  A Microsoft meg nem értett audió-vizuális perifériája egykor minden idők leggyorsabban értékesített fogyasztói elektronikai terméke volt - hisszük vagy sem, de 10 millió darab kelt el belőle fél év alatt. Természetesen ez még az Xbox360 idejében volt és az még nagyon-nagyon más volt a V2-höz képest ami már Xbox One-hoz és Windows PC-hez érkezett.

  Kiemelkedő ereje ellenére a rossz üzenetküldés, a rossz pozicionálás és a hiányos szoftveres támogatás a Kinect V2-t az elmúlt évek legsötétebb mélységeibe vezette az Xbox kiegészítők között. A Kinect technológiája hívta életre a Microsoft Mixed Reality headset-jét a HoloLens-t és a Kinect-et önmagát is számos iparágban alkalmazták különböző projektek során. Azonban ahol a Kinect nem vált be, az az Xbox One platform volt. Nem mondhatni rá, hogy haszontalan volt, korántsem. Azonban a Kinect nem volt képes teljesen felismerni a lehetőségeit ezen a területen.

  Függetlenül attól, hogy a Microsoft szinte teljesen elfelejtette ezt a kiegészítőt, vajon érdemes még megvenni 2017-ben? Íme néhány ok, amiért igen:

  Folytatás...

  l.skywalker 3 éve 2

 • Path of Exile Xbox One megjelenés*

  *fordítás: eredeti szöveg [link]

  Információk a játék Xbox One megjelenésével kapcsolatban

  A Path of Exile Xbox One-ra helyi idő szerint ma, azaz augusztus 24-én este 11-kor válik elérhetővé. Ha tervezed, hogy játszol a játékkal ez a bejegyzés minden információt tartalmaz, amire szükséged lehet.

  Mikor jelenik meg a játék?
  Augusztus 24-én 23:00-kor. Minden elérhető országban egyszerre kerül kiadásra.

  Hogyan tudok játszani?
  Egyszerűen menj az Xbox One Store Ingyenes játékok szekciójába és keresd a Path of Exile-t a listában.

  Melyik országokban elérhető a játék Xbox One-ra?
  Mindenütt, Dél-Korea, Kína és Japán kivételével. Kis késés elképzelhető a brazil, ausztrál és az új-zélandi megjelenésnél - ugyanis ezeknél a régióknál korhatár-minősítési bizonyítványoknak kell megfelelni, de próbáljuk ezeket a folyamatokat lezárni a megjelenésig. A japán megjelenést szeretnék a következő hetekben megejteni.

  Milyen nyelven lesz elérhető a játék?
  Jelenleg angol, orosz és brazil-portugál nyelven. Tervben van a német, francia és spanyol nyelv hozzáadása.

  Folytatás...

  l.skywalker 3 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.