2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Első tapasztalataim az EA Acess-el

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Miután sikeresen szert tettem az új One S-emre, alaposan megvizsgáltam, mi van a dobozban. Mivel FIFA17 Bundle, így értelem szerűen volt benne egy letöltőkód a játékhoz, de ezen kívül kaptam egy 1 havi hozzáférést az EA Access-hez is. Már korábban is egyértelmű volt, hogy elő fogok fizetni egy évre, de így mondhatni lehetőséget kaptam, hogy ki is próbáljam.

FONTOS: EA Access csak Xbox One-ra van. PC-re van testvérszolgáltatás, az az Origin Access, de nem pont ugyanezek a tartalmak érhetőek el rá.

Az EA Access egy olyan "könyvtár" aminek tartalmát havi vagy éves díj ellenében használhatjuk korlátlanul. Az ott elérhető játékokat mindaddig míg érvéney előfizetésünk van, letölthetjük, játszhatunk velük. Live Gold előfizetés nem szükségeltetik hozzá, de annak hiányában multiplayer/co-op játékokkal nem tudunk játszani.

Jelenleg a következő címek érhetőek el EA Acces keretében Xbox One-ra:
És hamarosan elérhető lesz a FIFA17 is:

Hivatalos kommunikáció szerint ennek a listának tartalmaznia kéne a Dragon Age: Origins című játékot, de ez Magyarországon digitálisan nem elérhető sajnos, számomra hosszú ideje érthetetlen okokból.

Ahogy a címeken látszik, az EA igazán nagyobb húzónevei a FIFA, NFL, NHL különböző évadjai elérhetőek - ezek mellett az utóbbi évek nagy érdeklődésnek örvendő Star Wars Battlefront alapjátéka ill. régi klasszikusok közül az egész Mass Effect széria az Androméda kivételével. Szinte minden játéktípusból találhat itt aki mazsolázni szeretne. Multiplayer, FPS, RPG, Kaland, Akció, Autószimulátor, Sport játékok stb.

Évi hatezer forintér elmondható, hogy nagyon megéri és megfelelő betekintést nyújt bizonyos játékokba.

És ez nem minden!

Az EA Acces előfizetéssel rendelkező Xbox One tulajdonosok korai (azaz megjelenés előtti( hozzáférést kapnak megjelenésük előtt játékokhoz. Mióta elindult, azóta töbtíz játékot próbálhattak ki a játékosok, jeleneg 3 trial játszható:

Battlefield 1 - 10 óra ingyenes játékidő
Mass Effect: Andromeda - 10 óra ingyenes játékidő
FIFA17 - 10 óra ingyenes játékidő

És ez még mindig nem minden, mert az EA Access tagok 10% kedvezményt kapnak az EA játékokból vásárlás esetén.

Nem mellesleg pedig, minden évben különböző ajándékokkal és 1-2 napos hozzáférésekkel is kedveskedik az EA, talán a legnagyobb durranása azokat az előfizetőket lepte meg, akik a szolgáltatás kezdete óta folyamatos előfizetéssel rendelkeznek - kaptak 1 ajándékcsomagot ami tartalmazott egy 2TB-os Seagate merevelemezt és EA Acces előfizetési kódokat.

Tehát érdemes befizetni, és nem csak az elérhető tartalom miatt :)

Hozzászólások

(#1) mcsabee


mcsabee
senior tag

Én személy szerint imádom a rendszert. Először 2015 év végén fizettem elő, majd idén év elején meghosszabbítottam. Mirror's Edge Catalyst, Dragon Age Inquisition, Unravel, az aktuális Madden, FIFA, Need for Speed, a folyamatosan bővülő kínálat (One-os és 360-os játékokkal) + a trialok simán megérik a kért összeget.

Az EA Access az egyik legjobb dolog, ami az Xbox One-nal történt a megjelenés óta, jár érte a pacsi.

Stay a while and listen...

(#2) Quaresma


Quaresma
aktív tag

"Az EA Acces előfizetéssel rendelkező Xbox One tulajdonosok korai (azaz megjelenés előtti( hozzáférést kapnak megjelenésük előtt játékokhoz. "
Ehhez annyit még, hogy nem csak megjelenésük előtt él a 10 óra, hanem megjelenés után is elérhetőek egy bizonyos ideig, ha valakinek nem lett volna ideje korábban kirpóbálni.

Ps: brunorbert

(#3) Fecogame


Fecogame
veterán

Az EA Access lesz :)

[ Szerkesztve ]

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.