2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Path of Exile Xbox One megjelenés*

Írta: | Kulcsszavak: xbox . path of exile

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

*fordítás: eredeti szöveg [link]

Információk a játék Xbox One megjelenésével kapcsolatban

A Path of Exile Xbox One-ra helyi idő szerint ma, azaz augusztus 24-én este 11-kor válik elérhetővé. Ha tervezed, hogy játszol a játékkal ez a bejegyzés minden információt tartalmaz, amire szükséged lehet.

Mikor jelenik meg a játék?
Augusztus 24-én 23:00-kor. Minden elérhető országban egyszerre kerül kiadásra.

Hogyan tudok játszani?
Egyszerűen menj az Xbox One Store Ingyenes játékok szekciójába és keresd a Path of Exile-t a listában.

Melyik országokban elérhető a játék Xbox One-ra?
Mindenütt, Dél-Korea, Kína és Japán kivételével. Kis késés elképzelhető a brazil, ausztrál és az új-zélandi megjelenésnél - ugyanis ezeknél a régióknál korhatár-minősítési bizonyítványoknak kell megfelelni, de próbáljuk ezeket a folyamatokat lezárni a megjelenésig. A japán megjelenést szeretnék a következő hetekben megejteni.

Milyen nyelven lesz elérhető a játék?
Jelenleg angol, orosz és brazil-portugál nyelven. Tervben van a német, francia és spanyol nyelv hozzáadása.

Mi az a First Blood Bundle?
Ez egy olyan csomag kiadás, amely tartalmazza a játékot és a First Blood Pack-ot - amiben van 200 pont, egy Extra Stash Tab és a First Blood Weapon Effect. Ez a csomag ugyanannyiba kerül, mint egyébként 200 pont önmagában és limitáltan 1 vásárolható egy account-hoz. Mivel a játék ingyenes, mindazoknak akik megvásárolják (szerk.: 3.990.- HUF [store]) a kiegészítőt a megjelenés előtt elérhetővé válik a játék hamarabbi letöltésre.

Milyen Supporters Pack-ok érhetőek el?
Mindegyik amelyik a Fall of the Oriath-hoz tartozik. Az áruk némiképp mérsékeltebb a PC-s verziókhoz képest mivel nem jár hozzájuk semmilyen fizikai kiegészítő. Hamarosan kiadásra kerül a Harbinger Pack.

Milyen ligák érhetőek el Xbox One-on?
A Harbinger Challange League a megjelenéssel együtt lesz elérhető, amiben Hardcore mód lesz. Solo ill. Self-Found módok opcionálisan lesznek elérhetőek, attól függően, hogy az új karakter mikor szabadítja fel a Scion-t.
...

Hozzászólások

(#1) #82351360


#82351360
törölt tag

Kérdés: a meglévő pc-s fiókommal be fogok tudni lépni xboxon?

(#2) l.skywalker válasza #82351360 (#1) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nem hiszem. Tudtommal nincsen cross-play funkció a PC-s és a konzolos tábor között így elég rosszul jönne ki, ha át tudná bárki is hozni a top level karakterét egy teljesen szűz csatatérre. Egyébként pedig az Xbox-on csak Xbox Live fiókkal tudod használni, gondolom PC-n nem ezzel léptél be, igaz?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#3) oriic válasza #82351360 (#1) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nem, kulon van a ket jatek, nincs cross-platform.

Live-Die-Respawn

(#4) l.skywalker válasza oriic (#3) üzenetére


l.skywalker
félisten

:R

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.