Hirdetés

2021. szeptember 17., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató

  A videojátékoknak hódoló szerelmespárokat célozták meg, páratlan hangulatú couch co-op élményt kínálva.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 7 hónapja 17

 • Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató

  A CoD évenkénti új részeinek megjelenése már olyan természetes mint az alsónemű naponta történő cseréje.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 8 hónapja 11

 • ANNO: Mutationem Demo ajánló

  Cyberpunk stílusú játékok eddig is jelentek meg, és ezután is fognak, bár meglehet, hogy a lengyel CD Projekt Red legutóbbi üdvöskéje, a Cyberpunk 2077 miatt egy kicsit jobban odafigyel a játékostársadalom ezekre a programokra. Cyberpunk 2077 ide vagy ide, ezeknek a programoknak eddig is volt, és ezután is lesz létjogosultsága, igaz, az utóbb említett cím megjelenése körüli perpatvar, és jelenlegi állapota miatt vannak akik végleg, vannak akik egy időre bár, de elfordultak a játéktól. Ez főképp a konzolos játékosokat érinti, főleg azokat, akik pénz vagy készlethiány miatt nem jutottak next-gen konzolhoz. Ezeken ugyanis még éppenhogy játszható az FPS nézetű RPG kaland, prev-gen konzolokon viszont már közel sem ennyire rózsás a helyzet: a CP 2077 jelenleg mindenféle technikai problémának köszönhetően játszhatatlan, már ha az ember tényleg játszani akar, és nem 5 percenként a haját tépni.

  Ez az írás viszont most nem a Cyberpunk 2077-ről szól, hanem egy olyan nagyon ígéretes, cyberpunk stílusú akciójátékról, amely akár a lengyel játék helyett vagy mellett nyújthat kiváló szórakozást. Ugyan egyelőre csak kóstolót kapunk, a teljes program ugyanis 2021-ben jelenik meg, de Steam-en már kipróbálhatjuk a játék demo változatát. Ez az ANNO: Mutationem.

  Folytatás...

  KaitouP 9 hónapja 0

 • DualShock 4 Back Button Attachment - Hasznos kiegészítő vagy felesleges kacat?

  Aki eddig nem rendelkezett olyan komolyabb, kompetitív multiplayer játékokhoz fejlesztett kontrollerekkel mint például a Scuf megoldásai vagy akár Razer, Astro, Nacon kontrollerek (a Nacon féle kontrollerek talán kakukktojásnak számítanak a kedvezőbb áruk miatt), esetleg ezekért a nem túl olcsó darabokért nem akart fizetni, az bizony hoppon maradt, mert a Sony nem kínált saját fejlesztésű kontrollert erre a célra az olyan játékosoknak, akik magasabb szintre kívánták helyezni az online egymás elleni csatákat.

  Mostanáig. Bár nem egy profi kontrollerrel jelentkezett a japán cég, de egy ígéretes kontroller kiegészítővel robbantott a semmiből a sokunk által kedvelt Dualshock 4-hez, ez pedig nem más, mint a Back Button Attachment nevű eszköz. A megjelenést - mely a mai napon történt meg - talán leginkább azok várták tűkön ülve, akiket tényleg a speciálisabb kontroller megoldások iránt érdeklődnek, de nem igazán van pénzük egy fél konzol árát elkölteni csak és kizárólag egy kontrollerért. Ugyan önmagában maga a kiegészítő sem olcsó mulatság, de minden PlayStation 4 tulaj rendelkezik eleve egy kontrollerrel, így talán a körülbelül 10.000 forintos ár felett ez esetben eltekinthetünk.

  Folytatás...

  KaitouP 2 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.