2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ezért használj légtisztítót!

    Egyre többen nézegelődnek a légtisztítók irányába, de talán még mindig elég kevés háztartás része. Persze nem kell mindenhová, de sok helyen nagyon jól jön, és hogy mennyire, azt az alábbi képen illusztrálom:

    Balra egy vadiúj, még nem használt szűrő, jobb oldalon meg egy fél évet (avagy a készülék által mért életciklust) használt szűrő.

    KaitouP 2 éve 27

  • KaitouP karácsonyi 3+1 játékajánlója!

    Bár sokan a karácsonyi időszak alatt is dolgoznak, talán kijelenthetjük, hogy ünnepek alatt jut egy kis idő a pihenésre is. Ezt egyesek a tévé előtt "Reszkessetek betörőket" nézve teszik meg, akadnak akik három napos családlátogatási túrát tesznek. Aztán vagyunk mi, játékosok, akik talán az átlagosnál többet tudnak foglalkozni imádott hobbijukkal. Ebben a blogbejegyzésben 3+1 játékot fogok javasolni, melyek jellegüknél, tematikájuknál fogva valahogy extrán jól esnek karácsonykor. Lássuk őket!

    1. Sakura Santa (PC, Nintendo Switch) [+18!]

    A Winged Cloud legújabb visual novelje, a Sakura Santa soha nem lehetne aktuálisabb, mint az ünnepi időszak alatt. A felnőtteknek szóló,  női idomokkal nem fukarkodó játékban egy Koji nevű srác bőrébe bújunk, aki magányosan tölti a karácsonyt. Ezt megelégelve ellátogat egy Japánból jól ismert shrine-hoz, ahol azt kívánja, hogy legyen társasága az ünnepekre. A sors rögtön három lányt is kínál számára: a jó öreg Mikulás lányát, az ártatlan Santát, egy régóta nem látott gyerekkori barátját, a szemérmetlen Itsumit, és huncut róka-szellemlányt, Akinát.

    Folytatás...

    KaitouP 3 éve 0

  • Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató

    A videojátékoknak hódoló szerelmespárokat célozták meg, páratlan hangulatú couch co-op élményt kínálva.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 3 éve 17

  • Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató

    A CoD évenkénti új részeinek megjelenése már olyan természetes mint az alsónemű naponta történő cseréje.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 4 éve 11

  • ANNO: Mutationem Demo ajánló

    Cyberpunk stílusú játékok eddig is jelentek meg, és ezután is fognak, bár meglehet, hogy a lengyel CD Projekt Red legutóbbi üdvöskéje, a Cyberpunk 2077 miatt egy kicsit jobban odafigyel a játékostársadalom ezekre a programokra. Cyberpunk 2077 ide vagy ide, ezeknek a programoknak eddig is volt, és ezután is lesz létjogosultsága, igaz, az utóbb említett cím megjelenése körüli perpatvar, és jelenlegi állapota miatt vannak akik végleg, vannak akik egy időre bár, de elfordultak a játéktól. Ez főképp a konzolos játékosokat érinti, főleg azokat, akik pénz vagy készlethiány miatt nem jutottak next-gen konzolhoz. Ezeken ugyanis még éppenhogy játszható az FPS nézetű RPG kaland, prev-gen konzolokon viszont már közel sem ennyire rózsás a helyzet: a CP 2077 jelenleg mindenféle technikai problémának köszönhetően játszhatatlan, már ha az ember tényleg játszani akar, és nem 5 percenként a haját tépni.

    Ez az írás viszont most nem a Cyberpunk 2077-ről szól, hanem egy olyan nagyon ígéretes, cyberpunk stílusú akciójátékról, amely akár a lengyel játék helyett vagy mellett nyújthat kiváló szórakozást. Ugyan egyelőre csak kóstolót kapunk, a teljes program ugyanis 2021-ben jelenik meg, de Steam-en már kipróbálhatjuk a játék demo változatát. Ez az ANNO: Mutationem.

    Folytatás...

    KaitouP 4 éve 0

  • DualShock 4 Back Button Attachment - Hasznos kiegészítő vagy felesleges kacat?

    Aki eddig nem rendelkezett olyan komolyabb, kompetitív multiplayer játékokhoz fejlesztett kontrollerekkel mint például a Scuf megoldásai vagy akár Razer, Astro, Nacon kontrollerek (a Nacon féle kontrollerek talán kakukktojásnak számítanak a kedvezőbb áruk miatt), esetleg ezekért a nem túl olcsó darabokért nem akart fizetni, az bizony hoppon maradt, mert a Sony nem kínált saját fejlesztésű kontrollert erre a célra az olyan játékosoknak, akik magasabb szintre kívánták helyezni az online egymás elleni csatákat.

    Mostanáig. Bár nem egy profi kontrollerrel jelentkezett a japán cég, de egy ígéretes kontroller kiegészítővel robbantott a semmiből a sokunk által kedvelt Dualshock 4-hez, ez pedig nem más, mint a Back Button Attachment nevű eszköz. A megjelenést - mely a mai napon történt meg - talán leginkább azok várták tűkön ülve, akiket tényleg a speciálisabb kontroller megoldások iránt érdeklődnek, de nem igazán van pénzük egy fél konzol árát elkölteni csak és kizárólag egy kontrollerért. Ugyan önmagában maga a kiegészítő sem olcsó mulatság, de minden PlayStation 4 tulaj rendelkezik eleve egy kontrollerrel, így talán a körülbelül 10.000 forintos ár felett ez esetben eltekinthetünk.

    Folytatás...

    KaitouP 4 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.