2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • És ismét leállt a Facebook

    Eddig több, mint 250-en jeleztek leállást különböző országokból. Magyarországon is elérhetetlen a Facebook a jelen pillanatban. (21:36)

    ;]

    Joci93 9 éve 9

  • Nem lesz internetadó

    "Nem lesz internetadó
    A kormány belátta, hogy az internetadó eredeti formában való bevezetése több kárt okozna, mint hasznot, így a frissen beterjesztett módosítás 700 (cégek számára 5000) forintban maximálja az adatforgalom után fizetendő összeget. Pontosan úgy, ahogyan a telefonos kommunikáció során jelenleg is történik. Ezt a „jelentéktelen” összeget a szolgáltatók – az egyre komolyabb verseny miatt – már biztosan nem hárítják át az ügyfelekre."

    Link

    Joci93 10 éve 7

  • Hollywood Undead - Day Of The Dead - Leaked

    [lHollywood Undead - Day Of The Dead - Leaked]

    Novemberben jönnek Budapestre. 2 hónapja már az összes jegy elkelt.. :W

    Joci93 10 éve 5

  • T-Home távszámla. Átverés vagy kedvesség?

    Szegedre költöztem, mert itt kaptam állást illetve a barátnőm is itt tanul és internetet kellene beköttetni. Az albérlet tulaja nem engedi, hogy kábeleket húzassak be, ezért kikötötte, hogy csak T-home-os netünk lehet.
    El is mentünk az Árkádba, ahol ránk akartam tukmálni 30 megás netet havi 4900-ért, holott akad 10 megás 3900-ért. (10 megás bőven elég emaileket olvasni.)

    Az imént néztem a T honlapját, ahol az említett 10 megabájtos csomag ára 3900Ft/hó, amennyiben Távszámlán kérjük a csekkeket.
    Nekem egyből megtetszett, hogy nem kell rohangálni a postára, nem kell sorbanállni, de bevillant, hogy mi van akkor, ha ez valami "nem minden arany, ami fénylik" effektus, ezért jobb Tőletek megkérdezni.

    Természetesen a rózsaszínek honalpján rengeteg pozitívum akad, hogy miért válasszuk ezt a szolgáltatást, de kétlem, hogy ne lenne valami negatív oldala...

    Valakinek van tapasztalata a Távszámlával kapcsolatban?

    Hogy honnan van most netem? A szomszéd biztonsági rést hagyott a routerén...lehet, hogy szólni kellene. ;]

    Joci93 10 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.