2019. június 18., kedd

Gyorskeresés

Te tudsz kiáltani álmodban?

Írta: | Kulcsszavak: álom . rémálom

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szerintem nem én vagyok az egyetlen ezen a Földön, akinek volt már rémálma. Ez tartalmazhat üldözést, gyilkolást, ijesztő dolgokat illetve bármit, amit az agyunk a REM fázisban "generál".

Nálam már sokszor előfordult, hogy az álmomban kiáltani szerettem volna, de nem jött ki hang a torkomon. Akárhogy is próbáltam segítséget kérni, egyszerűen nem ment és ott álltam kétségbeesetten (igen, akkor ezt éreztem) és hirtelen felébredtem. Akkor olyannak tűnik minden, mintha a valóságban is próbáltam volna üvölteni. Szapora szívverés, izzadás, párnák a földön...

A legutóbbi álmom arról szólt, hogy hallottam valami zajt a padláson, ezért gondoltam megnéznem a feljárót. Ahogy beléptem a kamrába (nálunk onnan nyílik a padlás) láttam, hogy ki van nyitva az ajtó. Visszaszóltam a mamámnak, hogy valaki van a padláson, amikor egy alak (inkább mondanám szellemnek) megjelent odafent. Rámnézett, majd eltűnt az ajtóból. Na ettől én úgy megijedtem, hogy kirohantam és elkezdtem kiabálni mamámnak, hogy láttam valakit a padláson. Pontosítok....kiáltottam volna, ha képes lettem volna rá, de egyszerűen nem ment. Olyannak hatott mintha elvágták volna a hangszálaimat. Ezek után egyből jött az ébredés és a már fentebb leírt dolgok.

Te tudsz kiáltani álmodban?

Hozzászólások

(#1) KISDUCK


KISDUCK
(senior tag)

Hát nekem ilyen "fosatós" rémálmaim nem tudom mikor lehettek utoljára, álmodtam már kólofgyutit, zombi apokalipszist, apokalipszist, kergettek szörnyek, megöltek megharaptak meg minden retket, de hogy ébredésnél szét vagyok b#szva nem volt nagyon rég óta. Nekem inkább az a fura, hogy sokszor nem függenek össze egy apróság kibillenti a dolgot és átcsap valami másba az egész álom. Párszor volt olyan régen, hogy észrevettem hogy álmodom csak és onnantól tök jó móka volt.

(#2) dynamicrossh


dynamicrossh
(kvázi-tag)

Nálam gyakori dolog hogy álmomban nem tudok járni, vagy kinyitni a szemem azért mert a valóságban is az ágyban fekszek mozdulatlan lábbal csukott szemmel és valahogy ez szűrődik be az álmomba. Nem csak rémálmomba van így. Érdekes dolgok ezek.

(#3) Ed3r_X_


Ed3r_X_
(PH! nagyúr)

Volt már nekem is ilyen. A másik nálam az, hogy álmomban összetűzésbe keveredek valakivel, verekedünk, és egyszerűen nem tudok nagyot ütni. Mintha vízben próbálnék kb, nem megy :)

"The best things in life aren't things"

(#4) Joci93 válasza KISDUCK (#1) üzenetére


Joci93
(senior tag)

Igen...az álmok durván tudnak "témát" váltani. Én egyszer álmomban sétáltam az utcán, majd hirtelen a barátnőmnél találtam magam. :))

dynamicrossh: Ilyenről még nem hallottam. :Y Ilyenkor mit csinálsz az álmodban?

Ed3r_X_: Én mindig csak menekültem az álmomban...lehet, hogy azért, mert nem vagyok valami kigyúrt gyerek. :D

Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.

(#5) Delerium válasza Ed3r_X_ (#3) üzenetére


Delerium
(fanatikus tag)

Pont így vagyok én is vele, ütnék én de nincs benne semmi erő. Ezt írja a zinternet:

A szenvedéshez való vonzalom; azokat a történeteket, eseményeket találod érdekesnek, amikbe valakinek baja történik. Ha téged ütnek: kiszolgáltatottság, alárendelt helyzet, amelybe nem egészen akaratlanul kerültél; ha Te ütsz: makacskodás.

"I fight for the Users"

(#6) Pr3ciSioN


Pr3ciSioN
(fanatikus tag)

nekem például mostanában ( és egyre gyakrabban ) azt álmodom hogy ( na most megpróbálom érthetően leírni :D ) különböző "cégeknél" vagyok egy olyan ember aki tanácsokkal látja el a főnökséget és miattam vagy nem kerül sz.rba vagy pedig jobban profitál :B volt már hogy a HTC -t húztam ki a szarból de nem is akárhogyan mert álmomban olyan szöveget lenyomtam angolul ( teszem hozzá hogy most kezdtem el csak angolozni jelenleg az angol tudásom megáll ott hogy XDApontCom ha valamelyik telefonom akarok buherálni meg kisebb szövegeket letudok fordítani de kb ennyi meg nagyon picit megtudom magam értetni ) de álmomba tudom hogy nem hablatyoltam meg értelmes szavakat , mondatokat mondtam csak nem mindent értettem. Tartottam egy kb másfél órás kiselőadást a HTC vezetőségének és hopp fél év múlva nem volt sz.rba :)) milyen kis nagyravágyó álmaim vannak :DDD :DDD

De hopgy a témához is hozzá szóljak :D nekem legutóbb amire emlékszem hogy rémálmom volt az az volt , hogy voltam egy ház előtt és ha jól emlékszem akkor menni akartam be a kapun de akkor hirtelen jött egy forgószél :Y ( igen itt én is csak pislogtam h fél pillanattal azelőtt még 80 fok meg sétálok a szép zöld gyepen :D ) és valakik még voltak ott és rájuk kiabáltam hogy szaladjanak be a házba és menyjenek le a pincébe én pedig hirtelen össze húztam magam négykézláb a fejemet lenyomtam a fűre és már vártam hogy jöjjön de nem jött és amikor felnéztem akkor ébredtem fel. De semmi szapora szívverés se heves lélegzet vétel se semmi ilyesmi nem volt hanem kimentem dobni egy sárgát és vagy miután kiadtam magamból még vagy 3 percig álltam a budi felett és próbáltam össze rakni hogy én most mit is álmodhattam :D de ennek kb 1 éve már :)

\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja

(#7) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

Én futni nem tudok.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#8) dynamicrossh válasza Joci93 (#4) üzenetére


dynamicrossh
(kvázi-tag)

Általában arról álmodok hogy éppen megyek át egy útkereszteződésen és látom hogy jön az autó ezért sietek és akkor bénulnak le a lábam, vagy focizás közben nagy gólt kéne rúgni és akkor meg ilyenek. Amikor nem tudom kinyitni a szemem ami gyakoribb akkor álmomba mindig baromira süt a nap. Biztos orvosi eset vagyok hogy ilyeneket álmodok. Mondjuk amikor rájövők hogy álmodok na onnantól nálam is eléggé összevissza kavarodnak a dolgok.

(#9) kmisi99


kmisi99
(PH! kedvence)

Nekem pedig ezek a cselekvések mint az, hogy futottál meg kiabáltál volna a fizikai valóban testesülnek meg. Van úgy, hogy ordítva kelek illetve néha felkelek és rohanok ki a házból útközben minden lámpát felkapcsolva. Egyszer a bejáratig jutottam mire feleszméltem, hogy csak álom volt.

Dell Precision M4600

(#10) gkris3 válasza Pr3ciSioN (#6) üzenetére


gkris3
(kvázi-tag)

Igazából lehet, hogy elájultál a forgószélben és még most is alszol, és a fórumtársak csak a valóságodból származó karakterek, melyeket áthoztál :DD :))

Amúgy velem is volt már ilyen, hogy egyszerűen ordítottam ahogy csak bírtam, de hang az nem jött ki, szar érzés :(

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.