2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ilyen az én szerencsém, avagy milyen "alakokkal" találkoztam eddig a HA-n

    Egy logout bejegyzéshez írt hozzászólásból lett a következő "lista". Szeretném előre leszögezni, hogy a negatív tapasztalat ellenére nagyon szívesen és bizalommal használom a HA-t, mert pozitívből hál' Istennek azért még mindig több volt/van.

    1.
    Kb 20 kilométeres bkv-s utazás után, a 10 emeletes panelben a lakása elé vezényelt telefonon. Gondoltam megkérdezem hogy a szekrényből ne én vegyem ki a HDD-t? Akkor aztán tényleg semmit nem kell mozognia. Értékelést meg képtelen írni.

    2.
    Volt egy srác, aki félrenézte, és nem talált az eladó alaplapomon integrált vga-t. De erre csak akkor jött rá, amikor már itt volt. Aztán megbeszéltük, hogy kölcsön adom az egyik felesleges kártyámat 1-2 hétig. Ettől függetlenül is megvette volna, csak engem meg a jó szándék vezérelt, ne kelljen most kártyát vennie, ha én tudok egyet nélkülözni egy kis ideig. Na a 2 hétből az lett, hogy 3 hónapja rám sem írt sehol, de még értékelést sem adott. Nevét telefonszámát meg már nem tudom. így bízzon meg az ember másokban. :W

    Folytatás...

    inspiroyhome 9 éve 4

  • Saját telefonjaim története

    Elolvastam dejvid8 blogbejegyzését, és arra gondoltam összedobom a saját listámat. 18 éves létemre, első telefonjaim elég réginek számítottak, már akkor is. Azzal a céllal kaptam, hogy tudjak segítséget hívni, ha valami van.

    Az első:
    Nokia 3210

    Nem nagyon tudok róla mit mondani, jó telefon volt, nem kellett túl gyakran tölteni, de már nem emlékszem mindenre.

    2.
    Nokia 3310

    Erről nem is kell sokat írnom, imádtam. Főleg snakeztem rajta.

    3.
    Sony Ericsson T610

    Az első színes telóm. A maga idejében nem számított kiemelkedőnek, de ezt már általános iskolás, alsós utazásokra magammal vittem.

    4.
    Sagem My 400V

    Az első olyan készülékem, ami tudott mp3-at lejátszani, és újonnan vettük. Emlékeim szerint, a hangszórója kiemelkedően jól szólt, olyan basszusa volt, hogy a telefon ha asztalon volt és zene szólt, konkrétan odébb mászott. :D

    Folytatás...

    inspiroyhome 9 éve 11

  • Ezen két itthon talált táp közül, melyik a kevésbé életveszélyes?

    Nem, nincs pénzem újat venni. Mindkettővel működnek a gépek, és mindkettő terhelhető, de azért kiváncsi volnék. Nekem a bal oldali a szimpatikusabb, súlya miatt is.

    inspiroyhome 9 éve 39

  • OKJ, vagy érettségi?

    Sziasztok, a fenti kérdéssel kapcsolatban érdekelne az álláspontotok.

    Jelenleg választás előtt állok, miszerint előbb leteszem a számtógépszerelői OKJ-t, vagy előbb az érettségit.
    Részben a lustaságom, és a nemtanulásom miatt kerültem el erre a pontra, részben viszont olyan dolgok miatt is, amikhez semmi közöm, mégis eléggé hátráltattak nagyjából mindenben.

    Szóval ennyi a kérdés, szerintetek, előbb végezzek el egy tanfolyamot, és keressek állást, vagy tegyem le az érettségit? Melyik az, amivel manapság az ember többre viheti?
    A kettő együtt (egymás után) , sajnos nem megy.

    inspiroyhome 9 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.