2022. szeptember 28., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • htpc by 7 megnőtt

  alaplap: asus z170 pro gaming
  proci: i7 6700t
  ram: 2x4gb kingstone hyperx ddr4 2133mhz
  vga: msi rx480 4gb gaming x
  ssd: samsung 951 512GB nvme
  ssd kártya: asus hyper m2 x4 mini
  táp: evga 650 p2
  ház: silverstone gd09
  házventillátorok: arctic cooling 8,9,12cm-esek
  proci hűtő: thermalright macho90
  netcard: Winyao WY5715F (optikai lc)

  terhelt hőfokok az idle pedig egyenesen nevetséges, fel se rakom

  evga 650 p2
  a legkisebb ripple noise tesztertekkel rendelkezo kapcsolouzemu tapegyseg
  teszt

  hétalvó 5 éve 10

 • 7 mozija :)

  kivetítő: epson tw-8100
  vászon: screenline amleto 250 1.4 diamond

  hangfalak : erősen tunningolt 927be-ek (jantzen superior zcapok, mundorf supreme és mills ellenállások,ezüstözött belső kábelek),cc900,sr900,sw900.

  Folytatás...

  hétalvó 5 éve 0

 • Hifi tunning magyar módra...

  Régebbi írásomban látható a régi rendszerem, azóta teljesen megváltozott az egész, ahogy jó hifis körökben szokás, nem rosszabb lett természetesen, hanem nagyságrendekkel jobb. A jól bevált Marantz-ot, felváltotta egy Denon AVR-3311, kapott mellé egy remek HTPC-t, a hangfalszett is megreformálódott, maradtam márkán belül így egy teljes Aviano 6 szett költözött a nappalimba 9-es sub társaságában :P. Persze mindig van mit csiszolni a rendszeren, elkezdtem játszani a kábelekkel Kácsa Audio legnagyobb örömére, itt meg is köszönném türelmüket hozzám, a hifi barlangos barátaim is besegítettek kis helyrerakással erősítőkben. Ennek eredménye lett egy nagyon komoly Rotel RB-1070-es végfog beszerzése, ami magával vont nem kevés áldozatot. Nem kevés összeget kellett elköltenem kábelekre mire megszólalt rendesen. Szerintem és mások véleménye is ezt igazolja, nem sikerült rosszul. Épp a hétvégén jött egy egy új barátom akinek a véleménye elsőre csak lazán ennyi volt, "Nem rossz hang". Nem ragoznám a dolgot az urat mint később kiderült Radnai Rudolfnak hívják, az ő könyvéből tanultam középiskolában az oszcilloszkópról és jelenleg a muszeroldal.hu főszerkesztője. Életem eddigi legnagyobb elismerése ez.

  Ennyi mára, holnap kiderül mennyire leszek megfeszülve a randi után.
  A találkozónk sem sikerült túl nagy összhangban, nem értettünk egyet.

  Folytatás...

  hétalvó 9 éve 1

 • HTPC-m képekben

  kezdet:

  hozzávalók +2GB RAM+ Scythe Quite Drive mini+ 320GB 2.5 HDD + Vista(egyenlőre)

  szétszedve a CD:

  helycsinálás, harc a milliméterekért, 7,5cm magas mindössze:

  alapozás, sima matt spray, csak, hogy ne rozsdásodjon:

  bitumenlap, ápol és eltakar, nem utolsó sorba szigetel és merevít, később kapott még 1 réteget.

  atx hátlap kivágva, dremmer nélkül ne kezdjen bele senki, 3D tetrisz érzék nem árt hozzá, érdemes egy rossz alaplapot sablonnak használni

  sajnos nem maradtak meg a feliratok, mert inkább leszíntereztettem a végén az egészet

  Folytatás...

  hétalvó 13 éve 14

 • HTPC születik (már él)

  Üdv sorstársak, minden HTPC rajongónak. Hosszú ideje bosszantom a PH lelkes táborát, itt az ideje megmutatni, hogy is csinálnám én ezt a dolgot. Az, hogy ez a gép megszületett rengeteg dolog előzte meg.

  Kis bemelegítésnek lássuk mi vezetett ide. Talán a legfontosabb az igényesség, a mindíg jobbat akarok, mert nekem semmi nem jó. Remélem nem kell bemutatnom azt az érzést, mikor feltúrom az egész netet és nem találok egy épkézláb házat amit a rendszerembe el tudnék képzélni, talán az Origen-ek megmozgattak egy kissé, de azok viszont az árukkal elriasztottak.

  Tehát adott volt egy Marantz SR5002-es házimozi erősítő és mellé egy DV4200-es DVD. Alatta szolgált már egy ideje, Chieftec házba épített Gamer HTPC-m. Majdnem felhőtlen volt az életem, de voltak kisebb gondok a Vista/Hybrid SLI/Játék/HDMI hang táján. Szerettem volna végre egy gépet ami csak film és zene lejátszásra használok, telepítgetések mentesen.

  Jó ötletnek tűnt a Popcorn is, de szerintem drága és korlátolt az a hardver, főleg a 100-as hálózati részével volt bajom, egyébként is nekem csak a B jött be és az egy mini-itx rendszer. Az árából pedig építhető egy remek kis PC.

  Folytatás...

  hétalvó 14 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.